arkadaşlar çinekop eminönünde başladımı yada çıkıyormu muhazzam yada en iyi nereden tutabilirim paylaşırsanız sevinirim.
akın kaptan, boğazın 216 tarafında pek yok şimdilik, ama istinye küreç burnu tokmak burnundan acayip lüfer alıyorlarmış bilginize... Bende hafta sonu vaniköyü deneyeceğim bakalım kısmet...
eminönü unkapanı köprüsü bitik durumda.tek gelen istarvit oda uzun ve ince takıma onun dışında mezgitin çinekopun adı geçmez kazayla bile gelmiyor.ama galata köprüsü nden inip kıyılara ilerleyin limanlara dogru yürüyünce sinek igneyle izmarit var.ben onuda tavsiye etmem şahsen
Peki arkadaşlar çinekop için en iyi çapari yapacak mevkiler neresi boğazda ?? Ben bir tek Kuleli'nin iyi çapari avı verdiğini biliyorum. Diğer yerler hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim..
Merhaba kurallar gereği imza ayarlarınızı yapmanız gerekmekte. İmza ayarlarınızı profiliniz bölümünden yapabilirsiniz...
ben herzaman yemil takımı tercih ederim eger çinekop çok olursa çapari denerim kaşık boğazda sadece arnavutköyden birde kuleli askeri lisenin önünde yapar iyi avlar rastgelsin dede