Yer: Kuruçeşme Açıkları, Yeniköy, Kandilli Yem: Tüy Çapari (Kırmızı boyalı ördek tüyü) İstavrit ile birlikte toplam 8 kg civarında balık yakaladık. Sabah erken saatlerde balık başlıyor 9 civarı yavaşlayıp kesiliyor. 2 saat içerisinde yakalandılar ve daha sonra gelen giden olmadı Resimdekiler benim hakkıma düşenler Hemen hemen her hafta tekne ile çıkıyorum ama her seferinde fotoğraf makinesini unutuyorum va yanıma eski kamerasız bir telefon alıyorum. Dolayısı ile artık bundan sonra resim çekerek daha sık resim yollayabilirim
Güzel av tebrikler bizde kalender ordu evinin oradan yemli salladık bir 6-7 kişi ama tıklamadı balık açıktaydı sanırım
çok güzel Gayet güzel balıklar eminim yemesi de tutması kadar zevkli olacak. şimdi den afiyet olsun. Tekrar gani gani balıklar tutmanızı dilerim.
Of of of! Güzelliğe bakar mısınız... Umarım tekne organizasyonunda böyle güzel çinekoplar bizlere de nasip olur. Kutlarım, bereketiniz hiç eksilmesin
Onurcugum cok guzel balikcilik olmus,fotograflarda nefis,Hele o livar goruntusu icimi acti.Dahasina rastgelsin dostum.
Onur Bey gayet başarılı bir av olmuş.Resimler de harika,özellilke sudakiler Livarınız boş kalmasın....Tebrikler.
Tarkan, En iyisini yapmışsın valla ben bunca zaman temebellikten yaptığım avların çok azını resimleyebilidim ama bundan sonra üşenmden hepsini saklayacağım
Bu havada güzel rapor tebrikler, şimdiden afiyet olsun sanırım bu her bölgede aynı, saat 11:00'dan sonra balık kesiliyor. Livarın boş kalmasın Selamlar.
Offffffffff of bu çinakopları ufaktan ızgaraya atıp.. cızz cızzz sesler esliginde o nefis kokusunu icine cekerek itina ile pisirip yanında da bi ufak acıp yemişsindir umarım afiyet bal şeker olsun diren hanıma katılmamak elde değil Rastgelsin onur kardeş
Balık tutmaktan aldığım zevk kadar, yemesi ve sunumuda çok öenmli benim için O yüzden ızgara oalbilecek tüm balıklar itina ile Şöminede meşe odununda pişirilir ve yanına gerekli tüm nevaleside alınır Yazık olur sonra güelim Çinekop'lara Geçen hafta yakaldığımız o büyük Levrek ise restauranta bırakıldı bir ara yiyeceğiz aynı şekilde