***, Baslikta belirttigim kamislari yeni aldim . Gorsel incelemelerim sonucunda kamislarda isciligi begenmem sebebiyle bu kamislarda karar kildim. Kamislar uretiminde cogunlukla fuji metaryelleri kullanilmis. Ayrica Kamislarin 2 si de ispanya uretimi. cinnetic explorer 240 : Kamis sert ve saglam bir kamis. Ancak esnemesi fazla olmadigi icin WTD icin uygun degil. Zaten bunu babam icin almistim. Kendisi WTD fln da yapmayacak. cinnetic crafty 240 ML : Kamis yeteri kadar esneme yapiyor. WTD icin gayet uygun. Explorer e gore daha fazla karbon iceriyor bu yuzden Daha fazla saglamlik hissi veriyor. Kamislarin 2 si de 159 GR agirliginda yeteri kadar hafif olup insani yormuyorlar Su an icin izlenimlerim bu kadar. İlerki aylarda tekrar yorumlarimi guncelleyecegim.
Cinnetic explorer seabass kamışı aynı model 20-80 atarlı - 300 cm olanı ile değiştirdim sonrasında bu kamistan hiç memnun kalmadım. Kamış üzerinde misinayı tuttuğum yer aşırı kayganlaşıyor ve misina parmağımın arasından kaydığı için çoğu zaman düzgün atış yapamıyorum. Cinnetic crafty 240 kamışımdan ise genel olarak memnununum hala beğenerek kullanıyorum :thumb: