çipura avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında nazım maral tarafından paylaşıldı.

1. nazım maral

nazım maral nazım maral

Favori Kamış:
    Cormoran black Bull 2.70
    Favori Makine:
    okuma helios 4000
    En İyi Avı:
    Kuzu 42 kg
    merhabalar su sıralar oldukca keyıflı avlar gecırıyorum.son 3 haftadır hıc boş donmedım çipuralar ozellıkle gecmıs senelere gore oldukca ırı ve fazla.konu ıle ılgılı merak ettıklerınızı paylasabılırım.. iyi gunler..

2. seymensedat

seymensedat SEDAT ERDEM

Favori Makine:
    RYOBİ 6000 VI
    Kullandığınız takım , yem , avlak bölgeniz, kıyıdanmı yoksa tekne ile mi avlanıyorsunuz bu konularda açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim. İyi geceler. ;)

3. alpperr

alpperr alper

nazım bey bende mersin tarafından avlanıyorum ama dediğiniz çupra bolluğunu hiç yaşayamadım...
    Avlak yeri hakkında özelden bilgi verebilirmisiniz?

4. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Sevgili Nazım,
    Yaptığın avlar ile ilgili kullandığın takım yem saat vs bilgileri içeren raporlar yazarsan sanırım ilgili arkadaşlar için sen de siteye güzel ve gerekli paylaşımlar yapmış olursun. Hem de bizde zevkle okuruz... :)

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Güzel teklif.;)

Selamlar Özgürcan.:)

6. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Gerçekten ayrıntılı bilgi vermeniz sitedeki tüm meraklılar açısından iyi olur.Çupra zamanı yaklaşıyor.Tabi bölgesine göre zamanda farklılık gösterebilir.Mersinde farklı, bodrumda ve yukarıya doğru bölgelerde farklı olabilir.Zaten bu forumun amacıda bu değilmi doğru bilgileri paylaşmak.

7. zuwzanq

zuwzanq zuwzanq

Favori Kamış:
    olacak :)
    En İyi Avı:
    375 gram Cupra :)
    Dün gece balıktaydım...kıyıdan 375 gram çok güzel bir cupra aldım...gerisi gelmedi :)
    Yem olarak : yengeç
    Takım ise ; 6 numara tek igne ve 50 gram gezer kursun...

rastgelsin...

8. fish founder

fish founder Özgür

buna rapor değil,rapor özeti denir :)
    işin espirisi bir tarafa bu tip avlarla ilgili daha fazla detay aktarabilirseniz ki buna kullandığınız takımın ve yakalanan balığın fotoları da dahil olmak üzere,
    bu tip avlara meraklı bir çok arkadaşımız açısından çok daha yararlı olur düşüncesindeyim,

9. demir01

demir01 gürsel demir

En İyi Avı:
    70cm minekop
    bilgi bekliyoruz

10. nazım maral

nazım maral nazım maral

Favori Kamış:
    Cormoran black Bull 2.70
    Favori Makine:
    okuma helios 4000
    En İyi Avı:
    Kuzu 42 kg
    merhabalar herkesten ozur dılerım...cok uykuluydum bu ozetı yazarken...kısacası soyle anlatayım...bu av yaklasık 3 hafta surdu ve sadece 1 gun bos dondum eve.onda da fırtına vardı su cok bulanıktı.bunu dısında hep ıyı gectı.. avlarımda 3 numara sarı duz ıgne kullandım..teklı hırsız takımı,60 gr kursun.28 scorpıo marka misina.3,30 kamıs,40 lık mitchell makıne kıyıdan yaklasık 50-60 m uzaklıga fırlattım (avı kıyıdan gerceklestırdım)yem olarak canlı kurt ve kum yengecı kullandım.av saatlerım oglen 11:00-13:00 ve aksam 17:00,1930 arasında olmustur..ruzgarın 3 ila 5 estıgı ve akıntının yuzeysek oldugu kayalık ve kumun karıstıgı bolgelerde avlandım..onemlı bır ayrıntı hırsızlı takımı hazırlarken kursunun sıvrı tarafını ıgnenın oldugu yone dogru baglarsanız akıntılı sularda daha avantajlı oldugunu goreceksınız..avlarımdan bazı resımlerı profılımde gorebılırsınız.. herkese ıyı avlar..bu arada herkesten rıcam ve temennım henuz olgunlasmamıs balık turlerını zevk ıcın katletmeyelım.. bılınclı avlanmaya ınsanları davet edelım..tesekkurler... :)