SEFERİHİSAR'DA, 1 MAYIS GÜNÜ YAPMIŞ OLDUĞUM ÇİPURA AVIM.. By gallus35 at 2011-05-02 By gallus35 at 2011-05-02 By gallus35 at 2011-05-02
Aslında "Tebrikler, güzel balıklar almışsınız." yazacaktım, pazardan aldığı zehabına kapıldığımı düşünür diye "tutmuşsunuz" dedim. Ama hani teferruat vermeyince pazardan alınmış balıktan da pek farkı kalmıyor.
Şeytan ayrıntıda gizlidir (söz böyle değil miydi yoksa?) ya hocam, kardeşimizden ayrıntı/teferruat talep ettik. Yazar her hal?
Acaba nasıl yakalandı bu balıklar.. Fotoğraflarda çipuralar var ama hikayesi olmadan bi anlamı yok galiba..
aslında bütün hikaye resimde gizli...tabağın yanındaki paralar herşeyi anlatıyor.balıkçının verdiği para üstü kanımca.daha bereketli avlar dilerim.
Teşekkürler Arkadaşlar, Ilk Olarak Bu Baliklari Seferihisar'da, 1 Mayis Günü Saat 11 Gibi, Arka Arkaya Aldim...benden Sonrada Orda Ogün Tutan Olmamiş... Ikili , Kurşunsuz Iğne Attim.yem Olarak Mamun Kullandim...ben Sadece Oltayi Attim Ve Sigarami Körüklerken Kendileri Takildi, Yani Beni Fazla Uğraştirmadilar. )) Bir Arkadaş '' Bozuk Paralar '' Hakkinda Yazmiş, şayet Resmi Buyutup Incelem Imkaniniz Varsa Onlarin '' 1977 Yilinin 50 Kuruşu'' Olduğunu Göreceksiniz.. )))) Lehte Ve Alehte Yazan Bütün Arkadaşlara Ilginizden Dolayi Teşekkür Ediyorum... Herkese Verimli Avlar Dilerim....
)))) IKI DE KARAGÖZ KALMIŞ TEZGAHTA, TANESİ 50 KURUŞTAN DA ONLARI DA VERDİ... SONUÇTA BALIKÇININ DA HAKKI OLDUGU İÇİN 1977 YILINA AIT 50 KURUSUDA, SIRF BALIKÇI PARA ÜSTÜ VERDİ DİYE, ONUN HATIRINA RESME KOYAYIM DEDIM. )
TEŞEKKÜR EDERİM... IKILI OLTA ATTIM, KURŞUN KULLANMADIM..YEM OLARAKDA MAMUN ATTIM, HATTA EN SON ÇİPURA YEMİM KALMADIĞI İÇİN ORDA BULUNAN BIRINDEN ALDIGIM 3 GUNLUK KOKMUŞ MAMUNDU..ANLADIM Kİ ÇİPURAYA İLLA CANLI MAMUN ATILMASA DA OLUYORMUŞ..