çipura avlamak isteyenler...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında xyusufx1978 tarafından paylaşıldı.

1. xyusufx1978

xyusufx1978 YUSUF

Favori Kamış:
    lineafle
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    cıpura 1.5 levrek 3kg
    çanakkale assosta bınlerce cıpura akını baslamıstır avlanmak ısteyen arkadaslara duyrulur.babakaleden kadırgaya kadar her mevkıde alabılırsınız.

2. SpinnerPro

SpinnerPro Doğan

Binlerce! :D

3. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

:D :D :D çupra :D :D :D Binlerce :D Kaç kişi lazım oraya

4. xyusufx1978

xyusufx1978 YUSUF

Favori Kamış:
    lineafle
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    cıpura 1.5 levrek 3kg
    ankarada cıpura varmısta benım haberım yokmus.bız buraya durusce meramızı actık sız dalga gecesınız dıye degıl. gelır gorursunuz ozaman sırıtırsınız ukelalıga gerek yok.gelen arkadaslara her konuda yardım ederım..

5. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Yusuf abicim, senin binlerce çupra sayman komik olan, kusura bakmada haber ajansı gibi yorum yapmışsın. eyvallah isteyen istediği merasını açar o beni ilgilendirmez :D bu arada gel sakaryaya sana çupranın hasını göstereyim balıkçılarda çok

Son düzenleme: 21 Ekim 2010
  6. xyusufx1978

xyusufx1978 YUSUF

Favori Kamış:
    lineafle
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    cıpura 1.5 levrek 3kg
    insanlara yardımcı olmak helede sevdıklerı konuda bu haber ajanslıgımı...ben assosta oturuyorum gel bır gun beraber sayalım sadece kadırga koyunda ne kadar balık cıkıyomus.çipuranın memleketı egedır..senınde ogrenecegın coksey var derım saygılarımla.

Son düzenleme: 21 Ekim 2010
  7. mudeli

mudeli Gökhan

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    selimhan 4300 gr
    dostum heyecanını anlıyorum takılanlara aldırma tesekkur ederım davetker yaklasımın ıcınde.29 ekımde ıstanbuldan erıklı saroza teknemı alıp ailelerle 3 aile olarak 3 gunlugune gıtmeyı planlıyordum ordada durum aynımıdır sence ?olmazsa assosa gelelım ekıp olarak :) :)

8. modena

modena

yusuf bey merhaba...

öncelikle verdiğim linke tıklayıp bir merhaba derseniz size de hoş geldin demek isteyecek olan üyelerimiz olacaktır...

http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=27

iyi niyetli bu paylaşım için teşekkür eder fakat etraf da bu kadar kötü niyetli varken gerek yok derim...

sizin tamamı ile iyi niyetli bir paylaşım yaptığınız ortada...arkadaşlar biraz yaramazlık yapmış sadece...kızmayın alınmayın lütfen...:)

umarım bu güzel paylaşımdan sonra binlerle ifade edilen bu büyük familya yarın sabaha da orada olur...

aramıza hoş geldiniz...

9. jeru

jeru taner

o çipuraları 1 haftaya kalmadan kaybedecek olmak da bir başka boyutu mevzunun..

10. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Gün ağarmadan meraya inerken, su üstünde oynakları görünce koşun,koşun burası balık kaynıyor derim arkamdaki arkadaşıma.Yusuf beyin heyecanı tam buna benziyor.Ordaymış gibi hissettim balıkları.

11. Burhaniyeli

Burhaniyeli

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    akya 28kg
    evet bunu bende duydum ve bunun üzerine yarın çadırımı alıp balığa gidiyorum asosa bi ekip kurarsak zevkli bi av geçirebiliriz

12. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Burhaniye de birşeyler çıkmıyormu bu ara ?

13. Burhaniyeli

Burhaniyeli

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    akya 28kg
    lambuka yakalıyoruz sabahları 1-1,5 kilo arası geceleride eşkina mercan karagöz çıkıyor kıyıdan çupra mırmır avlağı bulursan pelitköy tarafı 15 ağustostan mayıs basına kadar av veriyor

14. xyusufx1978

xyusufx1978 YUSUF

Favori Kamış:
    lineafle
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    cıpura 1.5 levrek 3kg
    kardesım ben assosta avlanıyorum saroz hakkında pek bılgım yok.kadırga koyuna gelırsen kalacak oteller mevcut fıyatı begenırsenız tabıkı.tekneyle cıkacaksanız 5ıla 6 dakıkalık bır yolculukla cok guzelmeralara ulasabılırsınız.mercanından sargozuna ıstakorundan eksınaya kadar her türlü balık mevcut.eksi yönüyse havası ckacagınız gün poseıdondan ruzgarı bır arastırın .saygılar

15. efe can

efe can engin

Favori Kamış:
    sprıt surf lıneeffe
    Favori Makine:
    okuma vsystem
    En İyi Avı:
    çupra 2.250gr
    yusuf arkadaşım paylaşımın için teşekkürler meranı çok iyi biliyorum ve sana katılıyorum hayatında 20 adet çuprayı bir arada görmeyen çok balıkçı arkadaşımız olduğuna inanıyorum madem o çupra (asil balık) bukadar merak konusu oldu arkadaşlara tek diğceğim bir hafta sonu geçit bitmeden avlakta avlansınlar ve o güzelim çupralardan tutma şerefine varsınlar saygılar sanada tekrar teşekkürler herkese rasgele

16. smintheus

smintheus Ulaş

Merhaba,
    Bu haftasonu Assos'a gidiyorum ve Kadırga'da kıyıdan bir şeyler tutmayı denemeyi düşünüyorum. Çok da fazla tecrübem yok.

Daha önce sadece midyeyle karagöz tutmuştum Çanakkale'de. Kamış oltam var. Nasıl bir iğne ve yem tavsiye edersiniz çupra için? Karides olur mu? Ayrıca Bektaş köyü civarı nasıldır?
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleme: 26 Ekim 2010