Sanırım resim yüklemede sorun yaşıyorum.Her şeyi doğru yaptım iki kere de kontrol ettim ama sanırım yüklenmedi resimler. Lütfen yardım...
Nete bu ara fazla giremiyorum o yüzden aksaklıklar yaşıyorum.Herkezten özür dilerim Doğru yapmıştım ama en kısa zamanda düzeltmeye çalışırım.
Resim yüklemede sorun yaşıyorum Arkadaşlar resim yüklemede sorun yaşıyorum yaptığım işlemi defalarca kontrol ediyorum doğru olduğuna eminim ama yinede yüklenmiyor Yardım edebilcek varmı
Öncelikle fotoğrafın yükleneceği siteye giriyoruz: http://imageshack.us/ Site açıldıktan sonra sağ taraftaki kırmızı çerçeve içerisinde olan Browse tuşuna basıp yüklemek istediğimiz fotoğrafın konumunu bilgisayar içinden belirleyerek fotoğrafı seçiyoruz: ============================================================================================================================ ============================================================================================================================ Daha sonra büyük fotoğrafların sayfa açılırken problem yaratmaması için uygun çözünürlüğe dönüşmelerini sağlamak amacıyla resize image?'i seçip sağ taraftan çözünürlüğü belirliyoruz. 800x600 uygundur. Ardından da Start upload'a tıklayarak fotoğrafın yüklenmesini bekliyoruz. ================================================================================================================================- ======================================================================================================================- Fotoğraf yüklendikten sonra açılan yeni sayfada çıkan alt taraftaki Hotlink for forums (1) yazısının yanından fotoğrafımızın linkini kopyala yapıştır yaparak forumdaki ilan mesajımıza ekliyoruz. ============================================================================================================================ ============================================================================================================================ ============================================================================================================================ umarım yardımcı olabilir...