Merhaba Arkadaşlar. Geçtiğimiz haftalarda Pazar Günü Gerçekleştirdiğim Çipura Avımı görmenizi istedim. Fakat yaklaşık 2 haftadır çipurayı bulamıyorum aynı dertten müzdarip olanlarınız varmı?? Uploaded with ImageShack.com
bizim buralarda hep hasretiz onahihi ama onun kadar güzel sargozumuz var:hungry: tebrik ederim 2güzel çupra almışsın
buçipuralar neden renk olarak farklılar biri çiftlikten kaçma diğeri deniz çipurasımı? yoksa biri dişi biri erkek mi?
sali gunu 35-40 m den aldik. Sanirim derindeler kiyidan tik demiyor oltalar Imkan varsa tekne ile avlanin yem olarak mamun tavsiye ederim.
Mehmet arkadaşım balıklar arasında ben bi renk farkı göremedim varsada flas ın parlamasındandır. ikiside deniz cipurası. hayırlı günler.
tebrikler, geçen hafta çok yakışıklı iki çupra aldığım mekanda (kalitesiz yem ve hazır takım ile) bu sefer hazırlıklı gitmeme rağmen (bilumum yem ve kendi hazırladığım fc misina çupra iğnesi vs ile) tek bir adam akıllı vuruş bile alamadım. En azından mırmır falan gelir diye iğneleri küçültüp boru kurdu ve sülünezle denemelere geçtiğimde de sonuç aynıydı 8-9 saat 0 balıkla avı bitirdik
Sesli düşünüyorum. Merhaba. Aslında 2side aynı. Birisinin duruşuna bağlı flaş patlaması fazla olmuş. Açık ve net görünmüş, diğeri de koyu gibi görünmüş. Saygılarımla.
çipuranın gelişine vurgunum gözlerine iğneye kafa basar benim yüreğim atar sevdalıyım huyuna iğne geçmez puluna taş dayanmaz dişine akıl ermez işine yem sığmaz ağzına can dayanmaz nazına... (mcd)