Çipuraya niyet mandagöze(patlakgöz) kısmet....

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında darkness tarafından paylaşıldı.

1. darkness

darkness Ozan Devrim

En İyi Avı:
    mırmır 1 buçuk kilo
    Öncelikle tüm balıkçı dostlarımın geçmiş kurban bayramlarını kutlarım..Malum bayram demek tatil demek dolayısıyla deniz demek av demek..biz de arefe günü bu fırsatı değerlendirip vazgeçemediğimiz avlak yeri olan Mersinliköy de aldık soluğu. Akşam 8 de koyulduğumuz yolda yemlerimizi almamız ve avlağa varmamız 10 u buldu. Açıkçası çok fazla da bir beklentimiz yoktu yani maksat deniz havası almak ..:) Enteresan bi avlak bizim ki, Birgünü diğerine uymuyor iki gün önce at-çek yaptığımız yerde birgün sonra tık olmayabiliyor.
    Neyse botumuzu şişirip suya girmemizle saat 11 e geldi. Şansımıza koca denizde sadece biz vardık. Botumuzu herzamanki yerimize bağladık ve müthiş gece başladı. çipura avında kullandığımız teknikle yani çıplak tekli iğne ve sıkma kurşun ile ava başladık sadece iğnemiz bir numara ufaktı.(4numara) İğnenin suya düşmesi ve balığın yakalanması arasında geçen süre 5 saniyeyi geçmiyordu.Öyle ki bi patlak mamunu 3 kişi 3 saatte bitirdik sülüneslerde iş yapmayınca sabah suyuna çipura için aldığımız yengeçlerle birlikte dönüş yoluna koyulduk. Bugüne kadar süren en kısa avım olduğunu söyleyebilirim. Mandagözler gerçekten epey irileşmiş gopezler ise daha önce yarım kiloluklarını gördüğüm için bana pek iri gelmedi. Sonuçta kısa da olsa tatminkar bir av oldu benim için. Daha önce çipura haricinde bir avımı rapor şeklinde sizlerle paylaşmamıştım ama şu güzelleri sizinle paylaşmadan duramadım. Tüm güzellikler sizinle olsun. ( Fotoğraftaki balıklar sadece benim payım:))

2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler :):)

3. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    kültür çipurasının 5.90 ytl iri gopezin 7-8 ytl olduğu düşünüldüğünde süper av kardeşim :D

4. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Aman Dikkat

DOSTLAR 20 SENE SONRA BUNU YAKALAMAK TORUNLARINIZLA MÜMKÜN OLACAKMI ACABA. :eek: BANA SORARSANIZ ZOOOOR. BU NEDENLE BİZ BALIK YERKEN NEREDEYSE ORTA KEMİKLERİNİ BİLE DEĞERLENDİRECEĞİZ. GÜLMEYİN SAKIN. ŞAHSEN HER BALIK İÇİN YARADANA ŞÜKRETMEKTE DEVAM EDİYORUM ÇÜNKİ GEÇMİŞE BAKINCA GELECEKTEN HİÇ UMUDUM KALMADI.

SUNUM RESMİNİZDEN DOLAYIDA TEŞEKKÜR EDERİM. KABAK AÇACAĞI İLE BALIK ÇOK ŞEKER OLMUŞ,GERÇEKTEN HOŞ.