ustalar, acemiler, arkadaşlar mrb.tatlı sus balıkçılığı ve kısmen deniz balıkçılığını öğrenmeye geldim buraya. istanbul-anadolu yakası kartal da oturuyorum. balık tutmayı öğretebilecek bir usta arıyorum ömerli barajı, ortadağ ve kartal göletlerine ve müsait zamanlarda istanbul dışına çıkabilirim. yakın yerlere. yada usta yamaklığı yapabilirim
Merhaba hoşgeldiniz,yaşınızı,isminizi eklerseniz güzel olur.Ben de bu siteye ilk girdiğim de çok az şey biliyordum ama burada vakit geçirdikçe öğreniyorsunuz emin olun.Ortadağ gölünü ilk defa duyuyorum Anadolu yakasında mı?
hoş bulduk. kartalda samadıra göleti daha doğrusu. geçen hafta keşif için gittim. olta atan yoktu. küçük balık yavrularını gördüm kıyıda sadece. sürekli yemleniyor ama gölet.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Ben de Samandıra'ya yakınım ama oradaki göleti, hep bahsedilmesine rağmen hiç görmedim. Oradan ne çıkıyor?
önümüzdeki hafta olta takımını alıcam. sonraki hafta mayısın ilk hafta sonunda samandra göletine gidicem. bölgeye yakın arkadaşları beklerim.
Aramıza hos geldın.. bende tatlı su avlanmayı cok severım umarım denk gelırde beraber avlanmak ta nasip olur..
hayır taşocağı değil. ortadağdan gidiyorsun. çok güzel bir piknik alanı. hatta fotoğrafını çektim ama ekleyemedim. yardımcı olursanız eklerim.
göletin resmi, kullanıcı adımın altında. büyük yeterince ama ne çıktığını bilmiyorum. balık çıkıyormuş ama alması çok zor diyorlar.