selamın aleykum ustalar ve arkadaşlar ben onur 16 05 2009 tarıhınde cumartesı gunu florya tarafına dogru balığa cıkacam hangi tur balık lar cıkıyor ve ne yem olarak ne kullanmam gerekıyor saat 3 gibi cıkacagım k çekmecede oturuyorum yardımcı olursanız cok sevinirim herkese şimdiden tşk ederım herkese rastgele
bilsem yazardım .nalesef istanbulda değilim. malzemelerini al git derim. çevredeki tutanlara sorabilirsin.
onur merhaba. florya sahililnde kefalden başka bir şey olacagını sanmıyorum,belki biraz mezgit bence şansını başka yerde dene
saol ercan abi bencede vazgectım gıtmekten belkı yarın akşam galata köprüsü üzerıne takılcam sabahcıyızzz
selam florya sahilden bence karides dene verimli olabilir veya spartula yardımıyla kayalardaki yosunu kazırsan kurtlar göreceksin onlar balık için idealdir onları birde dene hadi ras gele
bende k.çekmece cennette oturuyorum yazın nerdeyse her gün giderim floryaya bu sene daha sezonu açmadık florya zaman zaman güzel balıklar yapar ama bir kestimi günlerce aylarca istavrit bile tutamazsın çok degişik balıklar çıkar eşkinada tuttum karagözde istavritte ama şuan gelen haberlere göre birşey yokmuş hafta sonu belki bende bir keşif yapmayı düşünüyorum kefaller atlar izlersin ama oltaya gelmez meretler