Merhaba, Bir şekilde bana ulaşan iki fotoyu o kadar beğendim ki sizlerle paylaşmak istedim.. birinde balığı yakalayan, diğerinde de görüntüleyen kişi olmayı isterdim
Çeken Kişi olmak istemezdim suyun içinde duvar gibi balık sürüsüyle karşılaçınca av ben sanardım kesinlikle almayayım böyle izlemek daha güzel
1 ci fotoyu bizim balıkçılar, görmesin anında, çevirme yapıp, sürüyü toplayıp,götürürler. teşekürler paylaşım için, gerçekten güzel fotolar.:thumb:
http://newswatch.nationalgeographic..."572422492784207":"og.likes"}&action_ref_map=[] bu da videosu )
Tercih meselesi tabi ama bu fırsat kaç kere geçer ki insanın eline arkadaş aşağıda videosunu da paylaşmış :thumb: :laughing: :laughing: kesinlikle çevirirler.. kesinlikle :thumb: İşte bu güzel oldu, izlemeye doyamadım, teşekkürler :thumb: Videoyu arkadaş paylaşmış yukarıda sağolsun
Berkan abi gerçekten her iki fotoğrafta şahane, özellikle 1. foto national geographic belgeselinden çıkmış gibi :thumb: büyüleyici...
ilk zıpkın avımda..bundan çok daha fazla sayıda açıkdan gelen kefaller ile karşılaşmıştım..zıpkın tecrubem sıfır hiç dalmadığım bir mekanda yım..o kadar uzağada hiç gitmemiştim..ve yer yer 5 ile 10mt derinlik vardı...o gün ne kefal vardı koca koca..önüme 2 kiloluk geldi.. zıpkını dürtsem balığa dokunacak balığı heyecandan vuramadımya parmağım tetiğe dokunmuyordu heyecandan.. o gün 7 tane kiloluk kefal vurdum..acemi bir zıpkıncı olarakdan kıyıya zor çıkmıştım paylaşım için teşekkürler..resimi kopyaladım şuan masa üstünde süper oldu
Vayy. hem de ilk dalışta ne kısmet dalış yapan biri olarak o günkü heyecanını çok net hissedebiliyorum