Okuma LureMania 7'4" 249cm 10-30g Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm 10-40GR SHIMANO NEXAVE CX SPINNING 2,40 -M- 10-30 GR Shimano Vengeance Sea Bass 2,40 mt MH 10-50 gr Shimano Catana BX Spinning 2,40 mt M 10-30 gr Spin Shimano Alivio BX Spinning 240 mt UL 10-30 gr Spin Kullanan arkadaşları alabalık ve benzeri avlar için hanigisini önerir?
Ağaçların içinden ve dar alanlardan atarken 2,40 uzun gelebilir nadir de olsa. Kamış boyunu ve atarını ihtiyaclarını göz önünde bulundurarak yap.
Alabalık için hafif ve kısa kamış gerekir,ama siz genel maksatlı bir spin istiyorsanız,size önerim tek bir marka olacaktır...Ben de okuma ,Linaefe,daha pek çok spin kamış var,fakat bunlardan biri sonraları çok dikkatimi ,çekti ..DAM ın piton kamışı,size tavsiyem bir inceleyin...Eğer ilginizi çekerse bilgi veririm.selamlar
Atar alt limiti 20g. ben 10a kadar düşse iyi olur diye düşünüyorum ama. peki gölde meps at-çek için hangi modeli önerirsiniz?
Harun bende 240 lık 2 parçalı bir kamış var http://www.denizdukkani.com/geologic-setlure-240cm-spin-kamisi/u45589 Göllerde çok iyi yazın t. kefali için ırmağa gittim atış yapacak yer bulamadım ağaçlardan dolayı.Eğer alabalık kefalleri ırmakta tutacaksan 180 veya en fazla 210 al ama ben olsam 180 alırım bir tanede deniz veya göl için 240 -270 alırım http://www.spotbalik.com.tr/MINI-SPIN-KAMIS-180mt-5-20gr,PR-26017.html bu kamışı bende almayı düşünüyorum ankarada turna için 2 parçalı izinde kefak için daiwa yı kullanacağım. fiyat olayına gelince 20 + 57 = 77 lira bu fiyat senin koyduğun kamışlardan birinden bile daha ucuz galiba.
Alabalık için en iyisi bambu kamıştır. Ötesi hikayedir. Velakin, bambu kamışa (1500+ dolar) gücümüz yetmemesi, alabalık olayının asli unsuru olan fly işini beceremiyor olmamız gibi sebeplerle hikaye okumak zorunda kalıyorsak.. Kısa, 1.50 - 1.80, orta ve yavaş aksiyonlu bir kamış. Yani ucundan yük verince ortasından eğilmeye başlayan bir kamış. Hangisidir derseniz, hiç bir fikrim yok.
bende yazın doğu karadenizde alabalık avlarım . balıkçıdan 25 tlye 1.65 kamış+ olta makinesi aldım süper olmasada işimi görüyor yani serdar üstadında dediği gibi derelerde 1.50-1.80 göllerde 2.40 kamış öneririm.