Çok geç kalınmış bir tanışma

Konu, 'Tanışalım' kısmında cografyacı tarafından paylaşıldı.

1. cografyacı

cografyacı İrfan Taner UÇAN

Favori Kamış:
    AlbaStar Nature 2780/350 kamış
    Favori Makine:
    Remikson Cardinal 60 makina
    En İyi Avı:
    Aslında çok düşününce anladım ki en büyük balığı yakalayamadım.
    Merhabalar,
    Ben İrfan Taner UÇAN. Samsun/Tekkeköy'lüyüm. 15 yıllık coğrafya öğretmeniyim. Göreve başladığım Rize ilinin Fındıklı ilçesinde halen görevime devam etmekteyim. Ayrıca çalıştığım yerden evlendim. 3 çocuk babasıyım. (10 yaşında balık tutmayı seven ve ilk balığını 3 yaşında yakalamış olan bir kızım ve 1.5 yaşında, balık gördüğünde mmmmmm diye ağzı sulanan ikizlerim var). Çalıştığım ilçenin deniz kıyısında olması balıkçılık hobimin gelişmesinde etkili oldu. Eskiden karaiçi sularda avlanırken şimdi deniz sevdalısı olduk çıktık. (Yine karadan denize avlanıyorum.) Branş gereği şu ana kadar karadenizde yaşayan balıklardan birkaçı hariç her türlüsünü yakaladığımı fark ettim. Hatta balık türlerini bilmeyen öğrencilerime en az 15 tür karadeniz balığını saymayı öğrettim.
    Tanışma mesajımın gecikmesine gelince:confused: ;
    Şu ana kadar -yaklaşık dört yıl boyunca- levrek hakkında bilgi toplarken keşfettiğim siteyi takip ettim.:D Son birkaçyıl üye olarak takip ettikten sonra yenilere en çok söylenen "önce tanışma bölümünde kendini tanıt" sözü üzerine kendimi tanıtma gereği duydum.
    Birçok kişinin trofe niteliğinde balıkları tanıtması, kendilerine ait pratik ve teorik bilgilerin fazlalığı benim kendime olan güvenimi kaybedip "nasıl olsa av raporu göndermem" fikrine kapılmama sebep olmuştu. Bugün bu konudaki özgüvenim nasıl olduysa yerine geldi.
    Sonraki günlerde çok sık olarak mesaj gönderemesem bile arasıra rapor yollamaya çalışacağım. Ayrıca bu uzun tanışma yazısından dolayı da sıkılanlar olduysa onlardan özür diliyorum. :rolleyes:
    TÜM BALIKÇI DOSTLARA RASTGELE:) :)

2. aykut1970

aykut1970 aykut

Hoş geldiniz diyemiyeceğim lakin ben sizden sonra geldim :confused: o zaman hoş buldum:D :D

Tanışma konusunuda geç açmış olmanızıda kafanıza takmayın zaten üç beş kişiden fazlası hoşgeldin demiyecek;) :D :D

3. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Hoşgeldin İrfan abi, av raporlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

4. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Değerli hocam aramıza hoş geldiniz. :)

5. kamil alkan

kamil alkan kamil

İrfan kardeş hoşgeldin. İrfan hoca'mı deseydim yoksa.. ama İrfan kardeş bana daha samimi geldi.. böyle olsun:)) Rize/fındıklı deyince sende benim gibi Laz eniştesi olmuşsun kuvvetle muhtemel. Ben de artvin/Arhavi den evliyim:) Övünmek gibi olmasın:D Yiğenlerimizi de gözlerinden öperiz. Allah bağışlasın... esirgesin..
    Bu arada tanışma mesajında bahsettiğin; Karadenizde yakalayamadım dediğin o bir kaç türüde merak etmedim değil. Eminimki oralarda tadına doyulmaz, adrenalini yüksek avlar yapmışsındır. ben fındık zamanları (oda en fazla senede 10-12 gün civarı oluyor benim için) oralara gelebiliyorum... geldiğim zamanlarda fındıktan başını alabilen bazı abi ve amcalarla balık avı yapma imkanı oldu... genellikle alabalık avları tercihim oluyor. Orda saatlerce yürüyerek gittiğim, babaların oğullarına göstermediği ama beni götürdükleri yerlerde alabalık yakalama imkanlarım oldu. son birkaç senedir eski avların tadı kalmadıysada (baraj dolayısıyla) yinede gidiyoruz:) Birde atmaca avları var ama, onlardan bahsetmiyorum. Rahmetli kayınpederim o civarların en bilinen atmacacılarındandı. Neyse konuyu dağıtmayalım.
    Av raporu gönderme konusundaki tereddütleri eminim herkes ufakdan yaşıyordur, ama bu sitede çok candan ve içten arkadaşlar, abiler var. Onların yazdıkları cesaret veriyor ve bilinçlendiriyor. Sende bunu anlamışsındır muhakkak. Mesela Uccrow (uğur abi) takibini en sevdiğim forumcudur, her ne kadar benim sorduklarıma cevap vermesede Vedat abayoğlu abide öyledir, yazdıklarını okumak, balık tutmak kadar keyif verir.
    Şimdi geç kalmış tanışmaya sebep olan Trofe avının raporunu mükemmel karadeniz resimleri eşliğinde bekliyoruz.
    Yazdığın uzunca mesajından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Rastgele...

Son düzenleme: 10 Temmuz 2010
  6. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Öğretmenim merhabalar

Aramıza hoşgeldin...

Selamlar.

7. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    okuma traventine65 surf okumacompressa cp 65 surf okuma compressa cp 80
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    hoş geldiniz hocam

8. TANER34

TANER34 taner

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    sekspir
    En İyi Avı:
    42adet kefal
    merhaba adaş aramıza hoş geldin.

9. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Okuma Epix v2 3.90 3parça ..-Filstar 3.60 3lb 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma power lıner 860 - Filstar carp Runner mg60
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    İrfan hocam aramıza hoş geldiniz. ALLAH size bağışlasın inşallah kardeşlerimi. Güzel raporlarınızıda bekliyoruz. ;) RastgeLe

10. akrepkral

akrepkral y.faruk özkan

aramıza h.g hocam

11. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Aramiza hos gelmisiniz,burada usta yok burada sizin siirinizdeki gibi dostluk var irfan hocam cekinmeyin,buradaki dostlarin cogu dostlugu ve yardimi seven balikci dostlardir,ayrica siiriniz cok hosuma gitti,tekrar hosgeldiniz...