s.a nette gene saglam bi sahte ararken bu siteyi buldum inanın bana sanat eserleri ..... http://www.grahamowengallery.com/fishing/more-fly-tying.html#top sadece 1 foto at sinegi drg fly lar harika yaa
çakma ingilizcemle anladım kadarıyla bu site dijital art yapıyomuş balıkcılara özel ing olanlar daha iyi anlar
mükkemel işçilik valla ben bu sinek türü ile avlananların bir belgeselini izlemiştim daha önce, adamlar avlanacakları yerdeki sineklerin örneğini alıyorlar bu sineğin rengine yakın sahtelerini çıkarıp öyle avlanıyorlardı. ama bunlar tatlı su avcılarıydı.
Daha önce kaydedip bilgisayar formatından sonra kaybettiğim bir siteydi. Tekrar bulmuş oldum teşekkürler. Hakkaten şaheser bunlar. Fly fishing de bence son noktadır. Gerçek hemcinsini bile kandırıyor, çiftleşmeye kalkıyor hayvancağız daha ne olsun Yalnız bu kadar ince işçilikle yapılan bu taklitler sanırım tek kullanımlık oluyordur. Beklediği balık gelmezse içi gider insanın, haybeye gitti güzelim sinek diye.
Çok gerçekçi bu aşikar fakat tüm ürünlerin olduğu gibi bu ürünlerinde reklamları çağrışımlar üzerine yapılıyor şöyle ki ilk fotoğraftaki sinekler bir balığın üzerine konmuş durumda bu durumda beyin direktman onları gerçek gibi algılıyor başka bir yüzeyde mesela beyaz bir bez üzerinde bu kadar dikkat çekmezdi işçilik mükemmel ayrıca tanıtımda güzel