çok önemli bence sizce?????

Konu, 'Genel Konular' kısmında 35kalamarcı tarafından paylaşıldı.

1. 35kalamarcı

35kalamarcı murat(35kalamarcı)

Favori Kamış:
    KAMIŞ OLTA KALAMAR ZOKASI
    En İyi Avı:
    kalamar avladım 1kg500gr ağırlığında idi kıyıdan yakalamıştımçok güzel bir gündü:))
    selam arkadaşlar ramazanınız hayırlı olsun ben bir konuya değinmek istiyorum
    birkaçgün önce tv izlerken haberlerde ülkemizin kan ihtiyacı olduğunu ve kızılayda kan stoklarının neredeyse tükenme aşaması na geldiğini eğer kan bağışı yapılmassa durumun dahada vahim olacağı konusun da uyarı haberiydi benimde aklıma ilk gelen sitemiz oldu sitemiz de gördüğüm kadarıyla çok büyük bir paylaşım sitesi olduğu inancındayım ve bende bu konuyu sizlerle paylaşmayı istedim sizlerden istirhamım olacak her üyemiz kendi bulundukları bölgelerde ki kızılay kan merkezlerine müracaat edip kan vermeniz ve verilen her damla kan ile kurtaracağımız hayatları düşünelim unutmayalımki birgün bizlerde kan ihtiyacı olabilecek konuma düşebiliriz bu konu hakında tüm site sakinlerini duyarlı olmaya davet ediyorum sevgi ve saygılarımla.....

sayın site adminleri ben bu konuyu sitemizin hangi bölümünde açacağımı bilemedim o yüzden bu sayfada açtım benim sizlerden bir isteğim olacak bu ve benzer tarz ve konuları da ayrı bir şekilde yazacağımız bir sayfa oluşturabilirmisiniz ??saygılar sevgiler işlerinizde başarılar....

2. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tarkan gelir şimdi az bekle ;)

3. filinta_35

filinta_35 haşim özkamalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))

o iş tarafımdan bir hafta önce halloldu bir ünite olarak darısı başınıza:)

O DA KİM :eek: :eek: :eek:

:cool: :cool: :cool:

4. ibetay

ibetay İBrahim EThem AYaz

Favori Kamış:
    alba leader3234 kamış beta 60 makina
    En İyi Avı:
    500gr kefal 4 kilo istavrit
    yakın zamanda kan verdim.sizi yürekten destekliyorum.tebrikler

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
  6. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    yaş tutmuyoki be abi yaş tutsa 3 ayda bir kızılaydayım ama ... iri yarı kocaman adam olduk devlet hala ufacık çocuk gözüyle bakıyo yaa :(

7. themad2

themad2 Serdar

Kan veririm de bende yaştan kaybediyorum.Bu arada başımızdakilerin sorumsuzluğuda açıkça ortada.Yumurta kapıya gelmiş folluk arıyor mübarekler...
    Aynı sorun barajlarda da oldu barajlar da doluluk % 10 düşünce tasarruf falan dediler % 40 larda düşüşü görünce uyarsalar bunlar olmazdı...Ama yok yumurta kapıda değildi o zaman.
    Aynı örnek sahte rakıda da oldu 10 larca insan ölünce sahte rakı aramaya başladılar.. Bizim başımızdakilerde bu sorumsuzluk olduktan sonra biz tüm kanımızı versek aynı sorun 2 yıl sonra gene patlak verir.
    Bu ülkede birilerinin birşeyler yapıp düzeltmesi için insanların ölmesi şart 7.4 yıkılan Türkiye 6.0 görse şuan kan yok insanlar ölecek sonra başlayacaklar işlerini yapmaya.
    Şuursuz bunlar şuursuz.