Belki duymuşsunuzdur belki de haberiniz yoktur.Sevgili abilerim kardeşlerim arkadaşlarım!!Bizlere altın değerindeki bilgilerini cömertçe sunan karşılık beklemeden bizlere emek veren.Makaleleri raporları ile bizlerin dünyasını renklendiren Çanakkale misin güzel insanı amatör balıkçıların poseidon u Vedat Abayoğlu bir aydır rahatsızdı.Bu gün ağırlaşması sonucu yapılan kontrolde safra kesesinde sorun olduğu ortaya çıkmış ve kendisi şu anda BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA HASTANESİ de ameliyata alınacak.Bursada ikamet edenlerin bir vefa etmesini rica eder kendisini tanıyan herkezden dualar etmesini rica ederim.
Allah acil sifalar versin Vedat amcamiza. bir an önce tekrardan teknesine atlayip mavi sulara açilacagindan eminim.
En kısa zamanda iyileşip yeni teknesiyle maviliklerin tadını çıkarmasını diliyorum... dualarımız onunla...
Allah acil şifalar versin. Eşim de safra kesesi ameliyatı geçirmişti. 1 haftada kendine geldi. Yağı, baharatı, acıyı ve tuzu azalttın mı zerre sorun yaşamazsın. Hele ki konu vedat amca gibi birisi ise balık deva olur insana. Geçmiş olsun vedat amca.
BİR YANlışlık olmasın bugün saat 13:57 de benim bir mesajımı alıntılayıp cevap yazdı, bir yanlışlık olmasın
Tek bildiğim bu yazdıklarım.eğer elinizde daha net daha sağlıklı bilgi varsa lütfen bizlerle paylaşın.gerçekten üzülüyorum.
geçmiş olsun Vedat amca..kısa sürede iyileşirsiniz umarım.. Değerli dostlar Takriben 15-20 gündür süren mide ağrılarım artık dayanılması zor bir hal almıştır.Nihayet bu ihtiyar abiniz tüm cesaretini toplayarak hastahaneye yatmaya karar vermiş ve muhtemelende ameliyat olacaktır.Kendikendime araştırmalarım sonucunda safra kesemin iyi çalışmadığı kanaatinede vardım. İlk defa hastahaneye yatacak biri olmamın yanısıra,esasen en azgın denizlerin üstesinden gelebilen bu abinizin en büyük zaafı, hastahane,doktor korkusu olagelmiştir. Neticede tabiatın bir kanunu vardır ve bende kendimi motive ederek bu kararı alabildim. Yarın öğlen arabamla yola çıkarak tek başıma yollara düşerek,Bursaya gidecek ve Uludağ Üniversite hastahanesine yatacağım. Tüm chec-up larım yapılacak ve belkide sapasağlam dönebilcek,tekrar sizlerle ve denizle balıklarla buluşabileceğim. Bu bakımdan paylaşımlarıma bu gece hariç,dönüşümde başlayabileceğimi umuyorum. Dualarınıza ihtiyacım vardır. Sevgi ve saygımla kalınız https://www.facebook.com/vedat.abayoglu
Karahanlı07 Allah razı olsun, bilgilendirdiğin için. Kardeşime Allah'tan acil şifalar dilerim, tez zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle.