Evren Kardeşimle Çanakkale'de Balık Malzemeleri satışı yapan bir mekanda sürpriz bir kamışa rastladık. Japon sopayla dövüş sanatı Kendo ve halter için çok uygun olan bu kamışı sizler için görüntüledik. Enginin ve tarihin derinliklerinden gelen bu kamışın balık müzesinde yerini alması için girişimler başlatıyoruz.) Kalın sağlıcakla.... http://www.youtube.com/watch?v=YonyORvCKOI&feature=youtu.be
Bu kamışın 3 ve 2.7 metre olanlalarından kullandım. Çok esnek bir kamıştır. 100, 150 Tl lik surf kamışlar kadar iş yapar.
benzer tip kalınlıkta bende de var abi ama karbon kamış 7 yıllık filan var..beklemeli avlar için almıştım.. bu arada yanınızdaki arkadaşınız, pelikan sahte tarifi yapıyor..tebrik ederim 10 numara bir tespit
inanin 80li 90li senelerde bogazda kullandigimiz 3.90-4.00metre kamislar bunlardan daha kalindi. onun için videodaki kamis garibime gitmedi, hayret içinde kalmadim. son derece normal geldi.
nereden nereye il balıkçılık zamanından kalma kamış o zamanlarda alba star dan başka ürün varmıydı ki her gidi günler hey öyle göründüğüne bakmayın beklemeli avlar için idealdir en 4,5- 5 00 metre olanlarıda var ayrıca kıyıdan lanset niyetine de kullanılıyordu o zamanlar