Neden bu kadar özel?Hemen anlatayım. Cumartesi akşamı 22:00 gibi seyfil ve lokman abi ile haberleşmeler sonucu gece 02:30 da yola koyulduk.O saatte çıkacağımız için hiç uyumadım evde biraz takım ve diğer hazırlıklarımı yaptım zaten son duyumlarımız bizi heyecanlandırmıştı.Çünkü gideceğimiz yer zeytineli idi ve son zamanlarda güzel balık yapıyormuş.Bu yüzdende uykum gelmemişti.Neyse saat geldiğinde Seyfil abim önce beni aldı sonra lokman abiyi aldık yoldan yemlerimizi (Madya,yengeç,boru kurdu ve sülünes)ekmeklerimizi aldık.Fakat daha lokman abiyi aldığımızda araba arasıra şarjı kesiyordu lokman abi tamirci olduğu için ona güveniorduk.Nitekim çeşme zeytineli yol ayrımından orman yoluna döndükten sonra farlarımız iyice körelmiş önümü göremez olmuştuk.Biraz aküyü şarj ettikten sonra yolumuza devam ettik.Ama ne yazıkki zeytineliyi bilenler bilir avlak yerimize varmaya az bir yol kala (yolun artık iyice bozulduğu yerlerde)arabamızın aküsü tamamen zayıflamış ve farlarımız hiç yanmıyordu.Havada yavaş yavaş aydınlanmaya başlamıştı el feneri ile yola devam etmeye karar varedik Ben arabadan inipi yola fener tutuyordum fakat o sırada ters bir adımla kendimi yerde buldum sonuçmu tırnağım yarısından kırılmış dizimde va kaval kemiğimide yara oluşmuştu.Neyse bu şekilde avlak yerimize vardık fakat arabayı stop ettikten sonra tekrar denedik marş basmıyordu .O şekilde bıraktık.hemen oltalar suya sonra eşsiz manzara karşısında mükemmel bir kahvaltı.Sabah suyunda bir iki güzel vuruş dışında bir şey yoktu.Öğlen yemeğinden sonra ben oradan ayrıldım bir km ötedeki kumluk alana gittim ve bu çok özel çipurayı yakaladım Tabi bu arada seyfil abileridi yanıma çağırdım fakat ne yazıkki başka balık tutan olmadı.Arabamız arıza yaptığı için üç gibi toparlanıp arabaının yanına gittik fakat araba çalışmıyordu.Hemen oradan bir akü ve ara kablo bularak arabayı çalıştırdık(Bu arada bize yardım eden arkadaşlara çok teşekkür)yola çıktıktan sonra arabamız orman yolunda yine aküyü bitirdi ve stop etti kaldıkmı orman yolunda İte ite çeşme zeytineli kavşağına geldik.Bu arada Zeki Eniştemize haber verdik bize yardıma gelecekti.Onu beklerken oradaki badem ağaçları dikkatimizi çekti ve günün en zevkli dakikaları başladı taze badem daha ne olsun.Bu arada oradaki lokantanın sanırım adı Tepe Kahve 2001 di bize çay ikram etmesi gerçekten çok güzeldi onlarada teşekkür.Saat 18:30 gibi zeki eniştem geldi arabaların aküsünü değiştirip arkalı önlü saat 20:30 da İzmire varmıştık.Biraz çileli hatta işkenceli bir gün sonunda bu güzel balık ve yorugunluk kalmıştı.İşte bu yüzden bu balık çok özeldi benim için hem başka balık yoktu hemde çok zahmetli oldu.Zaten oda temizlendikten sonra 14 aylık olan yeğenim Esila'nın hakkıydı Herkese Rastgele.
Valla helal olsun evren abimiz inş birgün naip olur banada karadan sizlerle avlanmak afiyet olsun bu arada
Tebrikler Evren, Gerçekten çok Kiymetli Bir Balik. O Yollari Iyi Biliyorum Berbat Yollardir. Fakat En Güzel Olay; Arizali Arabanin Birakilip Derhal Oltalariniza Sarilmanizdi.... Işte Avcilik Bu.....tabii Ki Biraz Zorlu Da Olsa Sonu Mutlu Bitmiş.
Kardeşim balık çok güzel tebrik ederim.Şansını konuşturmussun yine Maceralı bir av olmuş.Bir boşlukta gidelim artık yetti gari
Güzel balık tebrikler. Biraz zahmetli olmuş ama Esila için değer sanırım. Bademler de cabası. Dahasına rast gelsin...
Vay Emre abi seni buralarda görmek ne güzel .Evet valla yine şansım yanımda idi.bende özledim seninle ve Fikret abi ile görüşmeyi.En kısa zamanda paslaşalım.
Teşekkürler Sennur Hanım.gerçekten çok zahmetli idi inanırmısınız parmağım hala canımı acıtıyor.Ama dediğiniz gibi yeğenim için değer.
Evren tebrikler, Yazını bir çırpıda, soluksuz ve heyecanla okudum. Az olsun bizim olsun,boş dönmekten iyidir. Bir türlü işleri yoluna koyupta gelemedik yanına.Unuttum yada vazgeçtim sanma.Bu aralar yaylalarda Alabalık avının tam zamanı,o yüzden zaten 1 gün çıkabildiğim balık avı gününü iyi değerlendirmek istiyorum. Birazcık daha deniz havasını özleyeceğim galiba.bir kaç haftacık daha
Canın sağolsun abi.Ne zaman isterseniz o zaman gelirsiniz kıyı sezonu yeni yeni başlıyor nasıl olsa önümüzde daha uzun günler var.
Evren tebrikler arkadaşım, özel olmasının yanında çokta zorlu bir yolculuk olmuş Seninde kısmetinde bu varmış rast gele