Geçen hafta sonu yaptığım gece avını sizlerle paylaşmak istedim. Akşam saat 23:00'dan sabah saat 7:00' a kadar uğraştım. Karanlıkta sahtemi kovalayan turnaların yanıma kadar geldiklerine şahit oldum. Gece ay çok canlıydı ve bulutsuzdu. Sadece çok sert bir vuruş aldım ve sahtemde diş izleri kaldı.. Buyrun fotoğraflar..
İnşallah bir dahaki sefere turnayı alacağım.. Teşekkürler. Senin videoda yakaladığın gibi bende yakalicam inşallah abi.. İlk raporumu hazırlamak için sabırsızlanıyorum ama balık zor vuruyor sahteye nasıl olacak bilmiyorum bakalım hayırlısı diyelim.. Bu aynı yere ikinci gidişim oldu gece avı olarak belki üçüncü zıplayışında alabilirim Abi beğenmene sevindim.. İnşallah kısmet olursa sahtenin ucunda turna da gelecek bir dahaki sefere.. Bazen ümitsizliğe düşüyorum ama hırslıyım.. Bu iş artık inata dönüştü.. Yakalayacağım turnayı hemde en babasını..
kaan abisi daha önce yazmayı unuttum...eğer o sahtenin boyu on santim yada ona yakın bir şeyse...o turnanın boyunu bilemem ama kilosunun oldukça fazla olduğunu söyleyebilirim...diş arası çok geniş...buna benzer bir diş izini daha öncede gördüm...sonra da balığın kendisini gördüm...hatta o balığın kafasını özgür abide(fish founder) gördü akyakada...muazzam büyük bir hayvandı...denemeye devam şu sıralar içeride çok fazla büyük balık var...
Abi sen böyle büyük balık diyince atlayıp akyaka gidesim geliyor. Hafta içi çalışıyor olmasam soluğu akyakada alcam
tamamdır abi...link burada...abisi bak bu senin sahtene vurmuş olabilecek bir ıskarmozun kafası...iyi seyirler... http://www.youtube.com/watch?v=vlTj_k-ZIEU
O dişler ne abi öyle.. İnsan görünce hem tırsıyor hemde avlayası geliyor. Eğer benim sahteme böyle bişey takılırsa zaptedebileceğimi sanmıyorum kalamada dayanmaz misinayıda bitirir kesin kopartır gider sahteyle birlikte.. Tam bir trofe bu iskarmoz
Valla abi ben henüz turna konusunda siftah yapamadığım için trofe gibi bir hedefim şimdilik yok Önce bi normalini tutayım sonra irisi için hazırlık yaparız