Raporu biraz geciktirdik, ama geç olsun balıklı olsun ) 04 Ekim Akşam saat 19:30 gibi maltepe dragos sahilde yerimizi aldık. Hava oldukça soğuktu ve rüzgar vardı ilk balık 20:00 gibi oltanın boşluğunu alırken yapıştı yeme sağ salim kıyıya aldık. yarım saat sonra ikinci balıkta bindi kıyıya kadar getirip kavuşamadan vedalaştık kendisi ile (yiyecek istavriti varmış ) saat 22:00 a kadar gelen giden olmadı, bu arada başlayan yağmur arabanın içinde bir süre dinlenmemize neden oldu, 24:00 - 02:00 arası 3 balık daha alıp avı sonlandırdık. Herkese bol ve keyifli avlar Uploaded with ImageShack.us
Hüseyin tebrik ederim . o akşam ben dragosmu , küçükyalı mı derken küçükyalıdan yana karar kıldım. Ama maalesef bol miktarda yağmur yedim ve saat 23:00 de geri dönmek zorunda kaldım. Ama sen doğru karar vermişsin
Yağmur başlayınca eve gidip gitmemekte tereddüt etmedim değil. ama inat edip devam ettim, karşılığını da aldım çok şükür.
Arkadaşlar bu akşam da (07.10) yine aynı mekanda saat 20:00 ile 23:30 arası olta salladık bugün kısmetimizde boş dönmek varmış. Hiç kimseye vuruş dahi olmadı. Herkese hayırlı geceler. Bol ve kısmetli avlar.