Sevgili kardeşlerim saygıdeğer büyüklerim ve arkadaşlarım.Malumunuz ben uzun bir süredir bir çoğunuzun bildiği gibi babamın rahatsızlığı nedeni ile tedavisi için istanbuldaydım.cuma günü ameliyata saat 08:15 de girdi ve 15:30 da çıktı.Ameliyat sürecinin çok iyi geçtiğini ve beklenenden daha hızlı biçimde babamın iyileşme sürecine girdiğini ancak bu gün öğrenebildik.günlerdir hastanedeydim.elime geçen ilk fırsatta siz gönül dostlarıyla bu mutlu haberimi paylaşmak istedim.dualarını ve iyi dileklerini benden esirgemeyen herkeze sonsuz teşekkür ve şükranlarımı en içten dileklerimle sunarım.dipnot:45 yaş üstü bütün abilerim 3-5 ayda bir prostat kontrolü veya komple chek up a girmelerini şiddetle öneririm.Doktorla sohbetimizde ülke genelinin(medya bunu saklıyormuş)%10 kanser hastasıymış.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN:thumb:
Geçmiş olsun Metin, acil şifalar dilerim amcaya.Benim babam akciğer kanseriydi, atlattı çok şükür.Bu söylediğin olayı biliyorum.Sağlık ihmale gelmez, kaybedilmeden de kıymeti bilimez.
Geçmis olsun metin kardesim. O hastaneye gidip gelmenin doktorun iki dudagi arasina bakmanin ne demek oldugunu bilirim. Allah acil sifa versin. 45 yas üstü erkeklerin prostat ve holoskopi ( terim buydu galiba kolona kamera ) yaptirmasi çok önemli.