Çok"taze üye!"olarak (2.Mayıs.2010) MERHABA, RASTGELE.. demek istiyorum tüm site sakinlerine. Adım, Yener Oktay ÖNDER. Artık %70 emekli olmak istiyorum. Bu güne kadar çok amatörce davranak taşıdığım doğa sevgi ve bağımı sizlerle birlikte geliştirerek yaşamak istiyorum. Bu yıl taşınacağım Didim- Akbük'teki yazlığımda daha uzun zaman geçirmek istiyorum. Bir atasözü var. Özeti şu:" Mal paylaşıldıkça azalır. Bilgi ve deneyimler paylaşıldıkça her iki tarafaftada çoğalır." OLTAMA %70 EMEKLİLİK SEVİNCİMİ, BUGÜNE KADAR TAŞIDIĞIM DOĞA SEVGİMİ ve SİZLERLE TANIŞMA HEYACANIMI TAKARAK AMATÖR BALIKÇIĞIMI GELİŞTİRYİ VE İYİ DOSTLUKLARI YAKALAMAK İSTİYORUM.. Sevgi ve saygılarımla..
Hoşgeldiniz.. Geçen yaz bende Didim/Akbük'te idim, gerçekten süper bir yer. Şimdiye kadar gördüğüm en güzel denizlerden birisine sahip, çok temiz denizi var. Bu sene de Akbük'e gitme ihtimalim var ama, küçük bir ihtimal. Neyse fazla uzatmayım, tekrardan hoşgeldiniz.
Hoş geldiniz Yener Ağabey Yazınızda %70 Emekli diye yazmışsınız. Sanırım intibak yasasını kastediyorsunuz. İntibak yasası çıktı mı?