Merhaba ben erhan sitemizin dayısının nacizane bir ögrencisiyim.dayıyla bugün adı bizde saklı avlak yerimizdeydik.saat 1 gibi oltaya birşey vurdugunu farkettik tabiki ben hemen büyük usta balıkçıların piri mustafa dayıya haber verdim ve sonuçta çok da ugraştırsa dayı büyüklügünü göstererek 3 kiloluk minekopu çekmeyi başardıhemen ardından birde mırmır aldık BÜYÜKSÜN DAYI
ayıp ayıp limit altı minekopu yakalamışsınız bi de resim çektirmişsiniz dayı yeğen kınıyorum ikinizi de
Tebrik ederim arkadaşlar,Erhan çok iyi gidiyorsun doğrusu bravo.Serhat bak boynuz kulağı geçiyo duyuyo musun?
aslan sorma adam her gün iskele tepesinde hayır tuttuğu iki balık okuldan atılacak onun yüzünden bi de eşini de sürüklemiş kızcağızı..... walla ben bu hafta da kara avındaydım balık yalan oldu. dayı hergün orada bu hafta artık bi gün takılmak farz
Dediğin gibi şansla alakalı olsa gerek. Sormamın nedeni çok kişi gördüm minakopta misina koparmış.Kasımın sonundan itibaren ben de minakopa gideceğim ve 30 luk takım kullanacağım bakalım sonuç ne olacak.
Arkadaşlar 0,35 lik misina ile ben de hüsran yaşadım ama kızıpta 0,40 lık sarmadım tabii.0,37 lik sardım bakalım nasıl olacak
Tebrikler Maşallah Güzel Balik Güçlü Ve Mücadeleyi Seven Balik 2003,2005,arasi Güzel Minekop,lar Aldik şu An Yok Bizim Buralarda Onun Mücadelesini Ve Zevkini çok Iyi Bilirim Fakat Biz Bu Baliklari Tekey.le Tutardik Yanlizca Ardaki Fark Bu Siz Hiç Denedinizmi.
tutulan minekopların midelerinden teke de çıkıyor. biz taze sülünez kullanıyoruz zira sülünezleri dayımız çıkarıyor....
Geçen sene elemanın biri yanımdan teke ile tam 4 tane minekop aldı. Baya da güzeldi balıklar. Bana bir kere bile tık demedi. O gün bu gündür minekopa gitmiyorum. Kaderime küstüm.