arkadslar merhabalar. foruma bugun katıldım. istanbulda ikamet edıyorum. yagmur var ıkı gundur ve yagmurda guzel balık olur dıye bılıyorum. evde bır oltam var ama marka model bılmıyorum pek kullanma fırsatımda olmadı açıkcası bırkackez sadece. uskudardan yanı fetıpaşa tarafından olta atılabılırmı atılsada nasıl atılmaı yanı ne kullanmam lazım. ne yapmam lazım bılgısı olan arkadaslar yardım ederlerse cok sevınırım.
Buradan alacagın bilgiler o bölgede veya yakınnıda olan üyelerin bilgileri olacaktır..bu konuda yapacagın 2. iş oralara gidip avcıları incelemen izlemen ve not alman..akabinde aynı malzemeyi kullanman..
O eskiden izlediğiniz "Fisher Price" olta reklamlarına kanmayın. Balığın olabilmesi için bir çok etken vardır ve bunlardan en önemlisi de şanstır. İstanbul avlaklarını çok bilmiyorum ama Sarıyer Tarabya arası her türlü çapari ve yemli ile güzel avlar yapabilirisiniz. -Sanırım- Pardon siz Anadolu yakasındaymışsınız )))
ozaman bu aksam veya yarın cumartesı gunu gıdıp bı ınceleme yapayım bakım napıyorlar en cok korktugum da oltaların bırbırıne dolasması. acemeyız ya sonra sıkıntı cıkması kötu olur
evet abıler dun eve gıttım oltaya baktım. alba star 3234 modelı karbon 3metre bır olta. ve cosmic marka da makinesi var gozume dahada bı guzel gorundu bu aksam ınsallah baraja gıdıcez dıger takım takravat da arkadsımda mevcutmus mantar vs. aksamı ıple cekıyrum pardon olta ıle )