çokk Acilll!! Yılan balığı Avım ..

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında aslanhan tarafından paylaşıldı.

1. aslanhan

aslanhan Oğuzhan Özdemir

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    SazaN 5,650 kg
    herkese iyi aksamlarrr çokk acil bigi almam lazim aydın söke tarafinda yılan balığı tutuldugunu duydum sökede yılan balgını nerde tutabilirim orlar hakkinda bilgisi olan varsaa lütfen yazmasini rica ediyorumm ... yarın sabah yola cikacaz lütfen bilgisi olan varsa hemen yazsin cokk acilll simdiden cok tesekkürlerr....:)

2. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    selam oguzhan kardeş, sökede nerde tutarsın bilemem ama ayın olmadıgı karanlık gecelerde avlandıgını biliyorum iyi şanslar rastgele:)

3. focali35

focali35 volk@n

Favori Kamış:
    alba-star force/apnea power point zıpkın
    En İyi Avı:
    sargoz 1,5 kilo,turna 2 kilo,mırmır 1.3 kilo
    oğuzhan kardeş..onca çeşit dururken neden özellikle yılan balığı.:confused: pek tutulan bir balık değil, o yüzden çok bol denizlerimizde..ama gece avlanan bir balık ve haliyle sende gece avlanacaksın.

4. serhatyuksel20

serhatyuksel20 serhat yuksel

kardeş yanlış biliyorsun ay filan fasafiso suyun bunamık olmasıyeterli ve sessiz olmak icap ediyor hele ki yağmur yağıyorsa deymedin keyfine

5. serhatyuksel20

kardeş bende denizlidenim ben yılan balıgına genelde dalamana giderim ama sen dalyana gidersene av yapmayı başarırsan yanı(kop yasakladı epeyce yakalarsın)

6. serhatyuksel20

kardeş sen yılan balığı yedınmı ızgarada yesen böyle düşünmezsin çinliler lavrasına 1400-180 dolar arası veriyorlar

7. focali35

focali35 volk@n

Favori Kamış:
    alba-star force/apnea power point zıpkın
    En İyi Avı:
    sargoz 1,5 kilo,turna 2 kilo,mırmır 1.3 kilo
    serhat kardeş elbette bilmeden yada denemeden konuşmuyoruz ve yazmıyoruz:cool: :cool: sonuç olarak yılan balığı ne çok fazla tutulan nede tercih edilen ve bizim ülkemizde ekonomik değeri olmayan bir deniz canlısı,zaten öyle olsaydı eminim onunda kökünü kazırlardı çoktan.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 28 Ocak 2009
  8. serhatyuksel20

kardeş seni anlıyorum yılan balığı yılan gıbi soğuk birtür ama ekonomik değeri senin dediğin gibi değil inan bana daha bu yıl dalkop kilosunu 15 yeteleden alıyordu

9. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    yılan balığı Türkiye'dede ısrarla aranan ve soyu hızla tükenen bir balıktır dediğiniz gibi maddi değeri yoktur bunun sebebide isminden kaynaklanıyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 28 Ocak 2009
  10. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    maddi değer yok derken çarşı pazarda satılmadığından bahsediyor olabilir oysa bu balık ihraç edilmektedir:)

11. tavaslı64

tavaslı64

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan-alabalık-2 kilo civarı
    söke

Herkes bir cevap yazmış ama arkadaşın sorduğu soru harici her türlü cevap var.Söke de bikaç kez avlanma şansım oldu.Menderes nehrinin denize döküldüğü yerde deniz içeri doğru bir kanal şeklinde yani dalyan tabir edilen bir şekilde.Yılan balığına gelince bahçe solucanı ile özellikle akşam karanlık çökünce çıkıyor.Dip oltası üçlü dörtlü takımla yakalanıyor.Yalnız dikkat etmek gereken unsur balık oltaya vurunca genelde tek kısa vuruş yapıyor sonra yatıyor.Sık sık olta kontrol edilmeli.İyi avlar şansın bol olsun.Not o yerin adı Balat diye biliniyor.

12. onurt47

onurt47 ONUR

didimde cok cıkar ufak balık kullan derım ben sardalye ıle tuttum kaya balıgına geldıgıne şayit oldum.