çomarda levrek avı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında jaga tarafından paylaşıldı.

1. jaga

jaga serkan

Favori Kamış:
    spro passıon
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    sazan
    arkadaslar ılk raporumu yayınlıyorum kullandıgım malzemeler 0,25 mısına, makara albastar pasa 30 ,kamıs 10-30 atarlı eagle , kaşık 3 no kırmızı üzeri siyah noktalı ,sabah saat 3:00 gibi avlagımıza gıttık hemen bizim bacanakla atcek kamıslarımızı hazırladık ılk kullandıgımız şası lerden verım alamayınca arkalarından kaşıklarımızı taktık ve salladık gole saat sabahın 6:30 olmus verım yok dedımkı herhalde bos donecegız bacanaga sonra ben son bır yer denemek ıstedım ve ılk atısımda 250gr lık yaklasık 30 cm lık levregımı aldım ılkseferde pek anlamadım gelıp gelmedıgını herhalde kayalara takılıyor dıye dusundum sonra vuruslar artınca kacırmamak ıcın hızla dışarı aldım buyuk bır zevktı hemen aynı yere bır daha attım dahada gelmedı balık cıdden azalmıs yada ben bır tek dolasan delıkanlıya rasgeldım saygılarımla resım koyaadım fotagraf makınası yanımda yoktu bır dahakı avlara ınsallah

2. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    eline sağlık güzel av ama keşke biraz detaylı olsa fotoğraflar olsa heyecanı aksettirsen bize daha tatlı olurdu diye düşünüyorum yinede elinize emeğinize sağlık..

3. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Tebrikler Serkan ağabey. Eskisi gibi vurmuyor yapay yemlere. Balık sayısı birhayli azaldı çomar barajında

4. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Ahh ah ömrümü yedi çomar bu sene boynumun ağrısı daha yeni geçti 2 defa beyin cerraha gittim daha atçekle uğraşmıyorum atçek işi boş iş çomarda başka yerlerde de denedim ufak levrekler geliyor sahtenin peşine büyüklerden sesçıkmıyor

5. jaga

jaga serkan

Favori Kamış:
    spro passıon
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    sazan
    Allah izin verirse ılerıkı haftalarda yenı hayata gıtmeyı bırde onun hemen ılerısınde bır baraj daha var oraya gidecegım bakalım orada ne vuracak oltamıza kısmet herkese hayırlı ramazanlar arkadaslar