Tüm Site Sakinleri Ve Balik Tutkunu Arkadaşlara Selam.. Adim Bahadir Arkadaşlar Istanbul Kadiköyde Yaşarim...melekler Kadar Güzel Bir Kiz Babasiyim şimdiden Erkek Babasi Arkadaşlari Uyariyorum Sakin şaka Yapmayin... Falçatayla Yaprak Hale Getiririm şakam Yok... Kendimi Bildim Bileli Balik Tutkusu Var Bende Belkide Sahile çok Yakin Biryer Doğup Yaşamamdan Kaynaklidir.. Ama Son Zamanlarda Denizlerimizin Durumu, Baliktaki Gözle Görülür Azalma, Teknelere Kizip Fakata Kendi Kovasina şerçe Parmaği Kadar Bile Olmayan Kiraçalari Dolduran Insan Benzeri Abuk Subuk Canlilar Bu Zevkten Beni Biraz Uzaklaştirdi..sezon Geldi Baktim Ki Yine Dayanamiyorum,keyifle Yapilan Malzeme Alişverişleri Ve Sezonun Ilk Atişi..bir Sonraki Bir Sonraki Ama Sonuç Nafile Uzun Yillardir Balik Avlamama Rağmen Bu Seneki Kadar Kismetsiz Olduğumu Hatirlamiyorum..özellikle Anadolu Yakasinda Yaşayan Arkadaşlardan Avlak Yerleri Ve Saatleriyle Ilgili Bilgi Alirsam Sevinirim...hepinize Rastgelsin Arkadaşlar..
Bahadır kardeşim aramıza hoş geldin. Nihayetinde tanışabildik sevgili üstadım. çok memnun olduk oldukta ben diyormuyum 2 tane aslanlar gibi oğlan babasıyım diye Allah bağışlasın yeğenimizi Allah acılarını göstermesin kardeşim. Eminim burada aradığın bilgileri ve dostluğu bulacaksın keyifli paylaşımlar dilerim. Sevgi ve saygılarımla. Allaha emanet ol.
Henüz 1 ay 29 günlük ikiz Erkek babası olarak sanırım hoş geldiniz dememde sakınca yoktur Aramıza hoş geldin kardeşim. Keyifli paylaşımlar. Unutmadan, biz burada bir aileyiz. Falçataya ihtiyacanız olmayacak. Kızımızı da Allah bağışlasın, uzun ömürlü olsun inşallah
bende hoşgeldiniz derken şu avtardaki yakışıklı dikkatinizi çeker inşallah eminim anadolu yakası hakkında bilgisi olanlar size yardımcı olucaktır
Aileye hoş geldiniz. keyifli paylaşımlar dilerim bu arada bende de 2,5 yaşında bir kız var ama 5 yaşına kadar erkek çocuklarını döver ona göre Bana bile "baba bak seni döverim haa " diyor hesabını yapın artık
Bendede erkek çoçuk çok hepside balıkçı ne yaparız bilmem artık Neyse erkek adamın erkek damadı olur BU arada hoşgeldiniz