Compressa mı Trinity mi?

Konu, 'Makineler' kısmında KANLIKAYA tarafından paylaşıldı.

1. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
  2. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Bende Trinity var. Yaklaşık 1,5 yıldır beklemeli avlarda kullanıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadı. Kuma da düştü, denize de soktum. Sağlamlığı konusunda bana yetti. (Şunu da belirteyim, ben alırken 40-50 TL civarındaydı. Beklentim de o kadardı. O yüzden bana yetti diyorum.) Eksilerine gelince, kafaların ikisi de (biraz kaba olacak ama) dandik. Aldığımdan beri kolda boşluk var. Boyası falan çabuk çıktı. Bir de son zamanlarda klape telindenki rulmandan hafiften ses gelmeye başladı. Sonuç olarak en iyilerden birimi, hayır. Ama parasını hak eden bir makine bence. Compressayı bilmiyorum. Hiç kullanmadım, kullanana da denk gelmedim O yüzden şu daha iyi diyemem.

3. Eksik

Eksik Metin

Favori Kamış:
    Okuma V-System 240 cm & Mebaru Salty Rugger 73L
    Favori Makine:
    Shimano Rarenium CI4+ 2500 FB
    Bende de Compressa 65 mevcut. Aşağı yukarı 1 buçuk senedir, Boğaz da dahil olmak üzere, surf avlarımda kullanıyorum; teklemedi dahi. Evet, kozmetik hasarlara karşı çok dayanıklı değil kolayca çizilebiliyor ama bu handikapı grafit yedek kafasıyla bi' derece kompanse edilebilir. Makinelerde sıkça görülebilen kol boşluğu hadisesini ise yaşatmıyor. Sağlam. Yağını, bakımını da düzenli yapıyor sayılmam; en ufak bi' pas, aksaklık görmedim. Okuma iyidir bana göre(sizin karşılaştırmanız anlamında ve "bunu alın" diye söylemiyorum).

Öte yandan, diğer makine hakkında yorumum ve dolayısıyla karşılaştırma imkanım yok. Okuma hakkında yorumumu paylaşmış olayım böylece.

4. bogaz_1905

bogaz_1905 Erdem

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast 430
    Favori Makine:
    Raw II 55
    Merhaba,

Ben compressayı 2 yıl boğazın akıntılı sularında kullandım.

Ücretine göre performansı çok iyi. 4-5 ay önce yenisini almıştım. Sonrasında raw 2 aldığım için kullanmadan kenara ayırdım. Eğer compressa düşünürseniz yardımcı olabilirim.

5. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg