gece 22.00 da başlayan avımız sabah 7 ye kadar hüsranla sonuçlandı sabah yedide son bir deneme deyip yer değişikliği yapmamızla 5 dakikada 3 parça levrek aldık üçü 3.300 gr geldi yem olarak canlı kaya balığı kullandık takım kurşunsuz tek fırdöndülü el kasnağı umarım sizlere daha irileri denk gelir rastgelsin... http://img424.yukle.tc/image.php?id=144720120823_085922.jpg
üçünü de aynı boyda tutmuşsunuz ,her biri 1100 gram civarı gibi duruyor. Bu da büyük bir başarı :thumb: tebrik ederim....
Tebrikler derinsu (isminiz yazmadığı için nickinizle hitap ediyorum )devamlarını dilerim afiyet olsun.
tebrikler hayırlı olsun bu güzel balıklar ressim.net ya da hızlıresim siteleri bak ne güzel. öbür siteler mesela imageshack filan sıkıntılı
yorumlar için teşekkürler nasipse bu gece yine gidicez 2 gün kadar uğraşıcaz inşallah sonuçlar olumlu olur da yeni fotolar ekleyebiliriz rastgele...
orhan amca yakın takipçinim haberin olsun deneyimlerine güveniyorum çandarlı tarafında ufak bir teknem var senin taktiklerle baya uskumru yakaladım teşekkürlerimi sunarım... rastgelsin..