corlu salat yani balik avi

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında the marmara of corlu tarafından paylaşıldı.

1. the marmara of corlu

the marmara of corlu salih nas

Favori Kamış:
    Daiwa sensör 3 parça 420
    Favori Makine:
    Dam quick 8000
    En İyi Avı:
    60 cm levrek
    Arkadaslar merhaba.hafta ici iki gun arayla salatin sahiline gittim.hayalimdeki kalkani yakalarim diye.ama sonuc husran.sabah saat 9dan aksam 17 ye kadar bekledim.sadece deniz kabuklulari ve yengecleri besledim.kisacasi anladimki marmarayi kurutmusuz.kurutmusuz derken bilincli avlananlari katmiyorum.anlayan anlar.onceki yillarda orada uc kiloyu geckin kalkan yakaliyana sahit olmustum.bu hafta cok buyuk hayal kirikligi yasadim.farkli mera bilen arkadaslardan yardim bekliyorum

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Salih bey, bu kalkan balığı her gittiğiniz avda yakalanabilen bir balık olsaydı bu kadar değerli bir balık türü olmazdı.Sadece bir avda denk gelmediniz diye balığın kuruduğu hükmüne varmanız doğru değil ama kalkan balığı nesli tehdit altında olan balık türlerinden biridir.
    Biz İstanbulda kalkan avı için nisan ayı gibi karadeniz sahillerine gidiyoruz.Sizin oralar için bir şey diyemem ama orada da nisan ayı gibi balığın kıyılayacağını düşünüyorum.Umarım en kısa sürede hedeflediğiniz bu balığa kavuşursunuz, rastgele:)

Son olarak konuyu yanlış yere açmışsınız, burada sadece resimli balık avı raporları yer aldığından, kıyıdan balık avcılığı bölümüne açılması gerekiyordu.Sanırım moderatörler konuyu oraya taşıyacaklardır.:)

3. the marmara of corlu

the marmara of corlu salih nas

Favori Kamış:
    Daiwa sensör 3 parça 420
    Favori Makine:
    Dam quick 8000
    En İyi Avı:
    60 cm levrek
    Isa bey bahsettigim yer bu bolgede cok meshur bir meradir.bende yillardir giderim.bazen iki adet bazen defalarca bos donrim.son iki aydir haftada iki gun gidiyorum.cok degisik seylere sahit oluyorum.avlakta hic yanliz olmuyorum.bohcaci denilen avcilardan bol miktarda oluyor.sitemim sadece onlara degil cevreyi ve denizi acimasizca kirletenlere.