Merhaba tüm balıkçı dostlar. Ben Çorlu bölgesinden aranıza katıldım. Tatlısu ve zaman zamanda denizde şansımı deniyorum. Forumlarda gördüğüm dostluğa ve paylaşımlara hayran oldum ; ve işte burdayım. Umarım bundan sonra ağabeylerimizin tecrübelerinden , tüm arkadaşların sohbetlerinden bende nasiplenirim.Şimdilik baştada dediğim gibi herkese rastgelsin .
Teşekkürler dostum. Birazdan Yeniçiftliğe gideceğim. Umarım yağmura tutulmadan birşeyler tutarım. Görüşmek üzere.
Hemşerim aramıza hoşgeldin bende çorludanım tekne ile çeşmeli sahilinden balığa çıkıyorum büyük balıklı avların olsun rastgele
Teşekkürler Eşref abicim. Sana da rastgelsin. Gördüğüm kadarı ile Çorludan bayağı balıkçı dost var sitede. Sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldum. Umarım ilerleyen zamanda hepbirlikte olta atarız. Selamlar.
Abdurrahman sitemizde tekirdağ çorlu bölgesi diye bir bölüm var orayıda ziyaret etmeni tavsiye ederim rastgele
Teşekkürler abicim. Çorlu bölgesinde sizin gibi balık ve balıkçı dostu abilerimizin olması ve onlarla burada buluşmaktan çok mutlu oldum. Selam ve hürmatler.
ULvi abi akşam senin rüya sözüne takılıp kalkıp gittim. Bol yosunlu bir gece geçirip döndüm. Bazen insan rüyaya devam etmeli galiba