arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlere biraz kendimi tanıtayım 1962 yılında istanbul bakırköyde doğdum babam ve arkadaşları çok iyi olta balıkçısıydılar çoçukluğum bakırköydeki balıkhanede geçti onların sayesinde 5 yaşında ilk yakaladığım istavrit ile balık hayatına başlamış oldum 70 ve 80 yıllarında bakırköyün açığındaki taşlarda sinarit mercan istakoz böcek ve karagöz balıklarıyla tanıştım askerden geldikten sonra unilever şirketinin çorludaki fabrikasında işe başladım balıkçılığa fabrikadan arkadaşlarım zeynel,haşmet ve ilhan ile devam ettim yeniçiftlik çeşmeli sahil sitesi taraflarından tekne ile avlanıyoruz mevsimine göre lüfer istavrit izmarit ispari karagöz gibi balıkları sahilden 2 ile 5 km uzaktaki taşlarımızda tutuyoruz ayrıca havayı iyi bulduğumuzda 10 km açıkta com dediğimiz derin suda 120 ile 250 metre derinde kocagöz mercan ve bakaleros yakalıyoruz yaz kış balıktayız yeterki hava rüzgarlı ve fazla soğuk olmasın eylül ayında emekli oldum balıkçılığa daha fazla vakit ayırıp vakit geçirmeye çalışıyorum herkese bol balıklı avlar rastgele
Eşref kardeşim aramıza hoşgeldin.Desene sitemiz bir amca daha kazandı Biz Trakyalı balıkçılar aşağıda linkini verdiğim forumdayız. Sizi de bekleriz. Bu arada emekliliğiniz de hayırlı olsun. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=15134
hoşgeldin hoşgeldiniz. bende ist. dayım burada deniz balıkçılığından çok hoşlanmıyorum çünkü ist da genellikle istarvit avı yapılıyor. Oda çapariyle. Uğraştırmayan balık avı zevklide olmuyorç Çorlu civarında göl balıkçılığı ne durumda biraz anlatırmısın oraları.
ilginize çok teşekkürler ben deniz balıkçılığı yapıyorum etrafımızda göl yada göletler var ama hiç gitmedim yani denizden vakit bulamadım rastgele
Eşref Kardeş aramıza hoş geldin Biz Çorlu'lu mahşerin üç balıkçısı Moti-Ulvi-Sedat Mert Seni ==- Trakya tatlısu Organizasyonu==- sayfasınada bekliyoruz