Makina hakkında görüşlerinizi öğrenmek isterim. Kıyıdan at-çek ve yemli oltalar için ( çinekop-lüfer) kullanılabilinir mi ? Surf tipi kafa olması avantaj gibi görünüyor. Malum, boğazda biraz açık çalışmak gerekiyor. Bu fiyata bu makina alınır mı, sizce bu makinanın özelliklerine göre fiyatı ne kadar olmalıydı? http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-18-17450
Bu makineyi kullanan çok yakın iki arkadaşım var..Oldukça memnunlar..Bu marka fiyat/performans olarak en iyillerden biri..Ancak at-çekte 700gr'a yakın ağırlığını göz önünde bulundurmalısınız..Yemli avlarda mükemmel kullanımı var
Dikkatimi çeken bir nokta var; 4500 modeli 670 gram 5000 modeli 580 gram 6000 modeli 675 gram Acaba 5000 modelinini ağırlığı yanlış mı yazılmış? Yoksa 4500 ile 6000 mi yanlış yazılmış Bu saydığım modelleri tek tek inceleme imkanım oldu. 4500 ile 5000 arasında gözler görülür veya ağırlık olarak hissedilir bir fark yok, ancak 6000 modeli aşırı büyük. Tahminimce 4500 modelinin ağırlığı da 575 gram ı geçmez..
Sanırım yanlış yazılmış olmalı..Çünkü ürün yapısı aynı.. Ama Fabrika katoloğunda 575 gram yazıyor Bunu biliyorum 4500 modeli ise 570 gr
http://www.daiwa-cormoran.info/co/de/produkte/rollen/big_ben_7pi/5,1,62,63,1,3__products-model.htm Tüm orjinal firma sayfasi almanca olarak burada bulabilirsiniz Bende de bircok cesitlerinden var))), cok calistim bu firma ile , sondaki € olarak son siradki fiyattir, ama tavsiye fiyati , tahmin ediyorum daha da ucuz olabilir Mart ayinda almanyaya gidecem, arzu eden arkadaslara aradiklari mallar hakkinda genis bilgi verebilirim saygilar.
Görüşlerini belirten tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Makinayı aldım, inşallah yarın da deneme fırsatım olacak...
Evet arkadaşlar makina denemesinde kıyıdan at-çek ile 3 adet palamut 2 adet çinekop yakaladım. Markasız (üzerinde yazı yok) 7 cm floating, sırt koyu mavi yanlar açık mavi alt kısmı gümüş rengi sahte ile yakalanmıştır... Atışlarda misina boşalması çok güzel, misina akıyor resmen. 100-115-125 gr kurşunlarla denedim. Atılan derinlik tahmini 25 metre. Tam dip yaptıktan sonra sarma esnesında çok az bir yük biniyor ki o da normal sayılır. Çok fazla yorduğunu söyleyemem. Bu makinanın iyi bir seçim olacağını tahmin etmiştim, yanılmamışım