SELAMUN ALEYKÜM.Bu cormoran profiline 300cm 20-60 gram atarlı kamışı levrek avında kullanacagım iş görürmü yakalayacagımı tahmin ettiğim max levrek 5kg dir.birde ryobi ecuisma makinayla takım yaptım uygunmudur?kamışı kullananlar varsa yorum esirgemesin lütfen.
deminde söyledım benden küçük alındı olarak açmış.Oyüzden bu kadar konu oldu tek bunla alakalı 5 tane konu açılmış sadece ikisini ben açtım. kusura bakmayın.
Muhammed 5kg levrek yakalamak kolay iş değildir ama kimin kısmetine ne vardır bilemeyiz inşallah yakalarsın.. fakat yük kamıştan çok makina ve misinada olacaktır bunu göz ardı etme.. ryobi escusima senin işini gayet iyi bir şekilde görecektir.. kamış spin kamışı değil benim anladığım kadarıyla ? yemli olarak kıyıdanmı atacaksın yoksa rapala ile at çek mi yapacaksın ? yemli düşünüyorsan güzel bir 4.20 surf kamış al bence. atçek yapacaksan 2.40 spin kamış almalısın.. forumdaki tavsiyeler bu yöndedir biraz incelersen..
Dedim ya bi heves ile acmis kücük daha varsin her yere acsin moderator arkadaslar görür ve elbet kapatir akraba falan degiliz yanlis anlasilmasin