öncelikle slmlar. baslıktada soledigim gibi CORMORAN RODEO GT 8Pi 6000 makine almayı duusnuyorum.ve tabikide buna bi carbon kamıs.özellikerli : dönüş devri 5.5:1, Yedek grafit makara 0.40:220 m sizce bumakine nasıl? veya buna benzer daha gusel bi tercihi olan arkadaslar varsa ve paylasırlarsa memnun olurum.ve tabkide 2. önemli bu makineye carbon fiyatı uygun bi kamıs önerisi olan varmı?şimdiden teşekkurler.
İmza ayarlarınızı yaparsanız daha kolay yardımcı olunacaktır. Makine güzel bir makine. Devri standart. Ancak dikkatli kullanım gerekiyor. Hassas bir döngüsü var çünkü. Pişman olunmayacak bir makine. Ağırlığı da sınırda. Ancak dediğim gibi hangi şehirde hangi bölgede hangi takımla hangi kurşun ağırlığında kullanacaksınız bilemediğim için fazlaca bir yorum yapamıyorum. http://www.balikavi.net/olta/showproduct.php?product=368 Forumdaki ekipmanlar bölümündeki yukarıdaki linkte daha ayrıntılı bilgi mevcut.
Bu yüksek devirli makine en uygun atçekte kullanılır bence, sizin kullanım alanınız nedir? 6000 modelindeki makara yani sizin bahsetmiş olduğunuz oldukça yüksek kapasiteli bir makara, eğer atçek için alacaksanız bu makine hem çok ağır hemde misina kapasitesi nedeniyle uygun olmayacak. Kamışında ağırlığı eklenince kiloluk bir takım olur ve atçek için fazlasıyla yorar bu takım. 2000 yada 3000 olan modeller daha uygun olur bunun için.
adana - hatayda balık avı yapmaktayım.genelde at cek rapala kasık tuy vs. bazende iii bi avlak yeri buldugumuzda normal yemli balıkçlık yapıorum.agıurlık olarak 100-150 gram max.uygunmudur sizce makine? bide buna uygun bi kamıs modeli tavsiyesi olan varmıdır.?varsa cok memnun olurum.şimdiden teşekkurler....
tekrar merhabalar.ne zormus işmiş arkadaslar bimakine kamıs almak.işin içine girince iiice arastırmaya baslayınca insanın kafası karısıyo omu bumu olsa daha iii olur acaba die belirttiğim makine hakkında baska gorusu olan varmı acaba.? dediğim gibi atcek veya iii bi avlak yeri buunca yemli kullanmak için arıyorum.adana bolgesinde kullanacam.kasık tuy rapal vs. ile.veya dediğimgibi bazende yemli.