Cormoran Tele 170 4mt

Konu, 'Kamışlar' kısmında marmari_s tarafından paylaşıldı.

1. marmari_s

marmari_s Hakan

Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA
    Birkaç gün önce sevgili Erdal arkadaşımın ramram adlı üyeye tavsiye ettiği kamışı avmarketi sitesinden sipariş ederek satın aldım. Önceleri site hakkında bazı tereddütlerim olmasına karşın ürün çok pahalı olmadığından (50lira) riskimin fazla olmayacağını düşündüm ve perşembe günü siparişi verdim.söylenen tarihte ve saatte yani bugün 15:30da ofisimde teslim aldım. ürünü incelediğim de ufak tefek işçilik hataları dışında bi sorunu yok (sap kısmındaki suni deri üzerinde yapıştırıcı kalıntıları vardı)...benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir ürün,tavsiye direkt bana olmasa bile teşekkür ederim Erdal ;)

muhakkak daha önce bahsi geçmiştir ama benim tavsiyem netten alışverişlerde maddi değeri yüksek alışverişler yapmamak(patlarsa fazla can yakmasın),zira bizim ülkemizde bu işin kanunlarında çok eksik ve açıklar var hala..

Ürün bu:
    http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-26-172400

kalın sağlıcakla,,

Hakan
    Bodrum

Edit: link ekleme

Son düzenleme: 10 Mayıs 2008
  2. Yeni kamışın Hayırlı olsun abi..Bu kamış oldukça sağlam bir kamıştır..:)

Yanılmıyorsam ben bu kamışı kapalı boyu kısa olduğu ve fiyatı uygun olduğu için tavsiye etmiştim:rolleyes:

3. marmari_s

marmari_s Hakan

Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA
    saol erdal kardeşim...

Daha önce bu markanın 3mt olanını almıştım 40-90 atarlı ve max 50gr kurşunla kullandım ev kullanıyorum,çok da memnunum.Hem sana ve hem markaya güvenimden arasıra ihtiyaç hissettiğim 4mtlik kamış alıp 100gr lık kurşunla biraz daha uzak atış yapabilmek için aldım.dediğin gibi kapalı boyu da taşımaya elverişli...işime yarayacağına eminim.

tekrar tşk.ler.