merhaba arkadaşlar. forumda birçok arkadaşın resimleri gördüm turna yakalamışlar. kıskandım bende yazın memleketim çoruma gidince turna avlayabileceğim bir yer varmı bildiğiniz diye sormak istedim... yardımlarınız için teşekkürler...
amasya suluovada yedikır var en yakın ama orada da turna pek çıkmıyor gittiğine değmeye bilir, ama şans belli olmaz
Delicede Tatlısu kefali (kasna), göletlerin bazılarında gökala deneyin, daha çok hoşunuza gidecektir. Ama spin takım ve donam temin edin. Kamış, makine, kaşık, sahte yem... Sitede dolanın ve bu balık türleri için lazım olan malzemelerle Çorum'a gidin.
bilgiler için teşekkür ederim... tatlısu kefalini gittikçe tutuyoruz da gökalayı yeni duydum... bu turna denen balığı hiç görmedimde heyecanım birazda ondan
karayael iyi günler bende bir çorumluyum bu bahsettıgın kefal atcek ıle yakalanır mı bırde gokaladan bahsetmıssın bıldıgın yerler varsa senın ıcın sakınca yoksa ozel mesaj atarmısın bana çorumda yaşıyorum iskilipliyım turna konusundada bende duydum turna yalnız henuz avlanacak yaşa gelmedıler şuna yasak zaten belkı kızılırmagın ankaraya yakın taraflarda cıkar ozellıkle kırıkkale bolgesınde tahmınde bulunyorum