Çorum ve civarı Turna avı..

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında can1881 tarafından paylaşıldı.

1. can1881

can1881 Can

Favori Kamış:
    remixon safari 300
    Favori Makine:
    remixon elite 60
    Merhaba arkadaşlar,

Çorum civarında yakın illerde dahil Turna avı yapabileceğim bir avlak arıyorum. Aslında Yedikır barajına gidecektim fakat orda turna fazla çıkmadığı sadece tatlısu levreği ve tahta balığı çıktığını duydum.tüm hazırlıklarımı turna için yaptım.

aldığım silikon yem ve kaşıklar;

http://www.avmarketi.com/asp/product/17905/SAVAGEAR-SOFT-4-PLAY-SILIKON-BALIK-9-5CM

http://www.avmarketi.com/asp/product/16057/Lineaeffe-take-mepps-kasik-renk-4

http://www.avmarketi.com/asp/product/15332/BALZER-13163-045-COLONEL-Z-3D-KASIK

yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    Ben sana Ankara ve kırıkkale tarafını öneriyorum. Buralar turnanın ana vatanı yedikırda boşa oyalanma. ankara turna avı diye google veya forumlarda arat bulursun.

3. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    Kirikkaleyi bilmem ama Ankara'yi hic onermem cok zor yakalrsin buralarda

4. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    yosun:)
    savagear ve balzer kaşılar süper iş yapar öncelik vermelisin meppsle hiç çalışmadım ama takım çantamda fazla fazla var , en kısa sürede onlarıda denerim...

5. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Silikon ve kaşık seçimleri isabetli olmuş, kullandığım ve sonuç aldığım modeller, turna avında mepse çok ağırlık vermiyorum ama o da güzel bir ürün iş yapacağını düşünüyorum. Ayrıca avlanacağınız yerde fazlaca ilişken varsa, bunu da hesaba katarak yanınızda bir kaç yedek kaşık vs. bulundurmanızı öneririm. :) Bölge hakkında bilgim olmadığı için o konuda birşey diyemeyceğim, fakat avlandığınız bölgede turna varsa bu ürünler çalışır. Limitler dahilde gönlünüzce avlarınız olması dileklerimle, selamlar.

6. can1881

can1881 Can

Favori Kamış:
    remixon safari 300
    Favori Makine:
    remixon elite 60
    Sanırım Ankara tarafında bir avlağa gideceğiz beraber gideceğim bi arkadaşım orda çok avlanmış ve verim almış. ismini henüz öğrenemedim ama foruma yazarım

hayırlısı :)

Savagear a çok güveniyorum hepsini deneyeceğim.

7. can1881

can1881 Can

Favori Kamış:
    remixon safari 300
    Favori Makine:
    remixon elite 60

ürünlerim bunlar.

8. baskentli19

baskentli19 İSMAİL

Sayın hemşerim can balığı malzeme değilde genelde nasiple tecrübe tutar onun için fazla yatırım yapmaya gerek yok saygılarımla.bu arada malzemelerinde turna avı için yeterli fazla abartmaya gerek yok ama fakat elinde yedek malzemede olmalı.

9. kewmall03

kewmall03 Kemal

En İyi Avı:
    Turna;1,5
    Bence ankarayi hic deneme:(Turna isi sans ve biraz da sabir isi o yuzden eger gercekten sansin varsa tutarsin oyle cok buyuk malzemelere gerek yok diye dusunuyorum...(Bir turna sevdalisi olarak soyluyorum;)Turnanin nazini cok cektim ben:))

10. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Yıllar önce bende turna sevdasına kapılmıştım çorumda öyle turna avlayabileceğim yerler aradım ama boş bende elimdekiler ile yetindim sudak yayın levrek derken şimdi iyikide turna yokmuş çorumda diyorum

11. birTIK

birTIK ATİLA

En İyi Avı:
    74 cm turna
    amasya taraflarında olduğu söyleniyor! neresinde bende tam bilmiyorum.