çorumda sezon ne alemde

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında oktaygelir tarafından paylaşıldı.

1. oktaygelir

oktaygelir Oktay

Favori Kamış:
    Ron Thomson
    Favori Makine:
    Eurofish
    En İyi Avı:
    Sazan yaklaşık 2 kg
    saygıdeğer balikavi.net üyeleri çorumda veya yakın yerlerde ikamet edipte bu sıralar balık tutmaya gidip başarılı olan arkadaşlar varmı?
    sazan, yayın falan henüz yasak zamanında ama levrek yada turna sanırım serbest.
    avlak yeri ismi istemiyorum (zaten istesemde tahminen alamam :) ) sadece balık tutabilen varmı merak ettim.
    zaman ayırıp cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler

2. elektroline

elektroline Nihat

S.A.

Hemşerim, şu an sadece Turna ve alabalık serbest ancak bu haftasonu levrek ve sudak serbest olacak. Dolayısı ile haftasonu Çorumdaki barajlara gidebilirsin.

3. oktaygelir

oktaygelir Oktay

Favori Kamış:
    Ron Thomson
    Favori Makine:
    Eurofish
    En İyi Avı:
    Sazan yaklaşık 2 kg
    peki hangi taraflar sizce daha verimli olur alaca tarafı mı yoksa obruk tarafımı
    yenihayat nasıl?

4. oktaygelir

oktaygelir Oktay

Favori Kamış:
    Ron Thomson
    Favori Makine:
    Eurofish
    En İyi Avı:
    Sazan yaklaşık 2 kg
    tavsiyelere açığım :)

5. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Memleketim Çorum'a bugun geldim. Birçok gölet ve akarsuda avım olmuştur. Buluşup bi çay içelim birbirimizi tanıyalım. Eğer sakınca görmezsek birbirimize bilgilerimizi aktarırız.. İsmim serhat.. 24 yasındayım. Harita ve kadastro teknikeriyim .. Bir kaç gundur İşsizim :) anlayacağın boş vaktim Çok .. elimden geldiğince yardımcı olabilirim sana..

6. elektroline

elektroline Nihat

Oktay Bey,
    Birincisi; hangi balık hangi baraj sorusuna açıktan cevap vermek olmaz, site etik kurallarına biraz aykırı. İkincisi; sabırlıysan yeni hayat, sazancıysan alaca, levrekçiysen Hepsi :)

Ama " Obruk " asla.. sırf balık tuttum demek için yasakları çiğnenemek lazım. 2012 9. ayına kadar obruk yasaktır.

Her ne kadar yasağa rağmen obruğa gidipte tuttuğu sudakları boy boy resimleyipte yeri saklayarak yasak olmayan avlaktan tutmuş süsü veren arkadaşlar olsa da sen onlara bakma. Sen obruğa ağ gerip katliam yapanlara da bakma. Bunların hiçbiri yasağı çiğnemek için sebep değil.

Nasipse bu pazar levrek için bi av düşüncemiz var.

Serhat Merhaba

Avlak olarak nereleri bildiğini merak ettim doğrusu !! O sohbette bizde bulunmak isteriz.. Ha biz kimmiyiz.. Biz Çimento grubuyuz :)) davet olursa orda bulunmak isteriz... Ha bu arada stilborn'u da getir... ekip bozulmasın ...

7. oktaygelir

oktaygelir Oktay

Favori Kamış:
    Ron Thomson
    Favori Makine:
    Eurofish
    En İyi Avı:
    Sazan yaklaşık 2 kg
    arkadaşlar ben öğretmenim dolayısıyla hafta içi pek müsait olamam
    hafta sonlarıda alacaya gidiyorum
    ama yapılan bir organize olursa en azından sizlerle bir çay içmek için şartlarımı zorlar katılmaya çalışırım

8. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Özellikle sazan için bakır göller biliyorum Çorum ve ilçelerinde.. Sudak tutabileceğimiz tek mekan var zaten yenihayat... Seydim ve obruk yasaklı ... Ama ben bazen oltalarımı denemek amaçlı falan Seydime gider at-çek yaparım. Hoş balık alamadım. Alsamda geri bırakırım. İnşallah kısmet olursa birgün bi çay içelim hep beraber. Çorum'da olupta bilinçli av yapan herkese arkadaşlığa açığım.. Ama bohçacılardan uzak durmak gerek ;) Hafta sonu Çorum barajına yeni aldığım oltamı denemeye gideceğim.. Hazır levrek sezonu da açılıyor. İsteyenler varsa berabaer gidebiliriz.