merhaba arkadaşlar aranıza Çorum'dan katılıyorum ve bu şirin şehirde ikamet ediyorum, özel bir şirkette yönetici olarak çalışmaktayım, fırsat buldukça balık avına çıkıyorum ve elimden geldiğince buradaki avlakları korumaya ve gözetmeye çalışıyorum, amacım sürdürülebilir avcılık yani yakaladığım balıkları mümkün mertebe zarar vermeden tekrar ait olduğu ortama salıyorum, tabiki fotoğrafladıktan sonra sizlerle tanışıp konuşup bilgi ve birikimlerimi paylaşmak, sıkı dostluklar kurmak için buradayım hepinize keyifli paylaşımlar dilerim. sevgi ve saygılarımla...
Çorum Hoşgeldiniz. Çorum'un bende ayrı bir yeri vardır. Askerliğimi Çorum'da yaptım geçen sene. Çok şirin ve bölgenin sanayi bakımından en önemli şehri. En kısa zamanda Çorum'a geleceğim. Size de iyi avlar diliyorum.
Merhaba hoşgeldiniz. Askerliğimi 93-94 senesinde askerlik şubesinde yaptım. Ahu pastenesini hiç unutmam. Hala duruyor mu?
Ahu pastanesi saat kulesinden yukarıya çıkarken sağdaki mi? Divan, Gönül Çelen, Şellale ve oldukça lüks bir pastane daha vardı. Ben Çorum'a giderken hiç böyle bir yer beklemiyordum. Beklediğimin çok ötesinde bir yerdi. Samsun yolunda Hancılar'daki çökertme yemeğini hiç unutamam.
geldiğinizde görüşmek ve tanışmak isterim İsmail bey Mustafa bey, ben aslen Ankara'lı olduğum için halen Çorum'u tam olarak çözemedim o yüzden Ahu pastanesini bilmiyorum mevki olarak nerede idi teşekkür ederim Alper hoşbuldum. sizin saydığınız sıralamaya göre saat kulasinden yukarı doğru ; Divan, Gönülçelen, Vergi dairesi, Cevher, Şellale, Yabacı ve çamdibi lüks olan yer Cevher' dir büyük ihtimalle açıkcası son 10 yılda bu denli gelişme gösterdi daha öncelerini hiç düşünmek bile istemiyorum. Ankara'dan geldiğimizde bir hayli adapdasyon sorunu yaşamıştım, sizinde dediğiniz gibi Hancılar et lokantası Çorum'da güzide bir mekan.
Askerlik şubesinden(milönü caddesi) çık sola dön sağdaki köfteci fred i ve esmek lokantasını geç aşağı yukarı 100mt ileride sağda köşebaşında idi. Karşısında bilardocu vardı. Ne günlerdi be off off.