herkese çorumdan selamlar, adım oktay, öğretmenim epey bir zamandır balikavi.net takipçisiyim üye olduktan sonra gene sessizce takipte kaldım, çünkü o kadar çok okuyup öğrenecek şey vardı ki, sıfırdan başlayarak öğrenebildiğim kadar bir şeyler öğrenmeye çalıştım. burdan forumlara attığı postlarla ve yazdıkları raporlarla bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. tamamen amatör olduğumu söyleyebilirim. heves sardık bu işe ve başladık. zamanı olan arkadaşlardan bir ricam olacak, biz iki arkadaşız beraber takılıyoruz, 60-70 TL civarı iki tane takım alalım diyoruz. toplam 150 TL falan harcayarak elimize işe yarar birer olta almak derdindeyiz. hedef balığa gelince işin gerçeği balık tutabileceğimizden de çok emin değiliz çorum civarında hangi balıklar seyrüsefer halindedir bize denk gelir onu da bilmiyoruz. genel amaçlı bi takım bize uyar sanırım. şimdiden zaman ayırıpta tavsiyede bulunabilecek arkadaşlara teşekkürler. selametle.....
Hoşgeldiniz büyük balıklı avlarınız olsun Çorum civarında hangi balıklar yakalandığını bilmediğim için takım hakkında bilgi veremiyorum ama belirlediğin para miktarına göre piyasada uygun takımlar elde edebilirsin yeterki satın aldığın takım yakalıyacağın balıklara uygun olsun rastgele
Oktay Bey Hoşgeldiniz. Sazan avları için uygun fiyatlı ve güçlü bir makina tercihi olarak aşağıdaki makinayı verebilirim. (link örnektir) http://www.avmarketi.com/asp/product/11708/Okuma-Compressa-CP65-makine