Bugün çubukluda bacanak ile karadan ava çıktık,ben yemlik olsun diye çapari salladım becanak ise jinekopa attı yemlik birkaç istavrit derken sanırım sürüye denk geldim 15lik çapari mınumum 10 dolu çekmeye başkayınca iş tabi yemlik'ten çıktı yemekliğe döndü : ) Gündüz 14 sularınada av başladı akşam 17'de av bitti Sonuç ise şaşırtıcıydı 3 saatte 4.5 kg Şu gırgırlar yokmu can sıkıyorlar,Beykoz belediyesinin önünde 12 ad gırgır teknesi vardı,3..5 tanesi ağ ile komple çevirmişlerdi Bu yasak değil'mi boğazda ağ?
gırgırlar yasaktı bir zamanlar anayasanın değişmesiyle bu tekneler zaten evet yazısıyla geziyorlardı o zamanlar çubukluya kadar serbest bırakıldılar tarım bakanlığına attığımız maller ise sonuçsuz kaldı. gırgırların sahipleri ya büyük iş adamı ya da millet vekili olıunca tınlanmadı anlıyacağınız..
Gırgırların av sahaları değiştiği için yasal olarak artık oralarda ağ atmaları yasak değil. Okadar çok itiraz ve protesto maili gitti ki genede tınlayan olmadı yinede. Ve lütfen boğazın efendisinin adını değiştirmeyelim. jinekop Değil. ÇİNEKOP
Tebrik ederim kraçeyi boğmuşsunuz. Kraçeciler yüzünden olta atamıyoruz adamlar et et et doymak bilmiyorlar..