Birkaçgün daha hava kötü olsa daha iyi olacaktı, bugün hava pastırma yazı olacağa benziyor balığı boğazda boğarlar yine.
Şu lez denen şey yine gelmiş yada nebileyim belkide hiç gitmemişti sanırım yine balık olmayacak bu sene eylül bitiyor nerdeyse kıyıdan doğru dürüst balık alan çıkmadı daha..tekneciler biraz hareketli ama biz kıyıcılara sanırım bu senede pek bişey gelmeyecek..
Kanlıca sahilden, Beykoz tarafına doğru sahil kesiminin bitiş noktası.Çubuklu vapur iskelesini hedef nokta alabilirsiniz. Çubuklu hakkında biraz bilgi vereyim; kanlıca akıntıdan,Göç yolu (kanal)'dan çıkan balıklar yalıköy(beykoz),Şişecam fabrikası sahil kesimi,burunbahçe,çubuklu bu istikamette buralarda yatarlar ve yemlenirler.Çubuklu zamanı gelince(yavaştan geliyor) çok güzel çinekop,lüfer yapmaktadır.2 sene önce çapari ile çinekop'u 5-6'lı çekiyorduk. Umarım bu senede görürüz!!
haklısın Soğuklar gelmedi hala Benim için iyi tarafı levrek var ama lüfer palamut zayıf. Çinekop sıkıştı giremiyor boğaza.
slm mreba öncelikle tebrikler benim bir sorum olacak av resim lerimi nasıl ekleye bilirım cevap yazarsanız cok sevenirim
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19910 burada açıklamalr var , ama kopyaladığınız resmin önüne ve arkasına koyulması gerekenler unutmayın... Yani,
N@mıkım her horoz kendi çöplüğünde ... gel istanbula dedim , gezdiririm seni dedim , ağırlarım dedim...
Üstad, Çubuklu'daki yer çay bahçesinin karşısı yanılmıyorsam. Birde Burunbahçe belediye tesislerinin yanımı? Rasgele. ______________________ Murat 1968 İstanbul/Üsküdar
Açıkca belittim zaten ,vapur iskelsinin yanı.Burunbahçe ise evet belediye tesislerinin orası ve Clup 29,hayal kahvesi yanı.[/SIZE][/SIZE]
Dün akşam saat 20:00 ile 22:30 arası çubukludaydım.3 kişiydik.Yanımdaki abiye ve benim oltaya 7-8 defa vuruş oldu ama balık sert vurmuyor.Nasip değilmiş.Havaların biraz daha soğuması lazım.Böyle giderse ramazan bayramını bitireceğiz sonra oltaları salacağız sanırım.
Benim avımdada balık devamlı oynuyordu,sert vurmuyordu.Tek bir cözümü var bunun,vuruş aldığımızda yemin oynaması,balığı kıskandırmak için misinemizi biraz sarmamız gerek.