Merhaba Arkadaşlar Sitedeki diğer organizasyon resimlerini gördüm ve imrendim. Ustalarımızın ve site adminlerinin izniyle sizlerin katılımıyla bir organizasyon yapmayı düşünüyorum. Bundaki amaç Organizayson fotolarının içinde bizimde güzel avlarımızın resmi olması, tanışmamız ve iyi dostluklara vesile olmasıdır. Organizasyonu yatılı yada günübirlik olarak düşünüyorum sizler hangisini istersiniz Tekne Kıyı opsiyonuda var Bölge olarak İskenderun-Arsuz-Konacık düşünmekteyim ( önerileriniz bekliyorum ) Katılım Sayısı Minimum 15 Maksimum 20 Sizden Haber Bekliyorum
Ya her bölgenin raporlarını organizasyonlarını görüyorum kıskanıyorum yok istanbul buluşması yok izmir 2. organizasyon hani adana hani çukurova hani akdeniz.....Bizde isteriz. Kafiyeli oldu.
merhaba inan bey ben zevkle katılırdım ama şu sıralar deniz çok kötü görünüyor. özellikle konacık civarı çok derin yerler var. Oraları bilen biri ile avlanmak güzel olurdu. 16 haziran dan sonra ne zaman derseniz ben varım.
aslında forumda adanalı çok daha önce de açılmış organizasyon isteklerine baktım pek kimse hevesli olmamış. demekki kertezesi olmayan birkaç kişiyiz
Ben ve kankalarım her zaman gitmek için sabırsızlanıyoruz lakin 11 aydır mesaili çalışıyoruz o zamana ne olur bilmem ama müsait olursak 3-5 kişi gelebiliriz.
Ahmet abi siz 3 kişi gelseniz Koray abi sizde 3 kişi gelseniz , bende 2 kişi gelsem işte 8 kişi. Bence organizasyon ve tanışmak için hiç fena olmaz Babam gil ford araba sitesinde her hafta 5-8 kişi arası göle gidip toplanıyorlar mangal felan yapıyorlar. Bence ilk olarak gölde biraz olta atarak mangal yaparak muhabbet edip , birazcık havaların ısınmasıyla günübirlik bir karataş yapabiliriz.
emre şimdi farkettim senin e-mail adresini samba yazıyor yazın bizimle balığa gelecek diye bahsettiğim arkadaşın biri dans öğretmeni