Merhaba arkadaşlar uzun süredir balık avına gidemiyor ve foruma yazmıyordum işlerimin yoğunluğunda. Cumartesi günlerini boşa çıkardım. Anadolu yakasında birlikte avlanacak arkadaşlar varsa aracım var, bölge önemli değil. Tek başına pek eğlenceli olmuyor. Arkadaşlarım balık diyince kaçıyorlar o yüzden yeni ve balık tutumaktan zevk alan kişilerle takılmak istiyorum. takılmak isteyen arkadaşlara özelden cep numara mı atarım.
Biz araç konusunda sıkıntı yaşıyoruz abi, sen de arkadaş konusunda, yakın olsaydık seve seve eşlik ederdim. Şimdiden rastgele
şu sıra pek balık yok havalar da çok sıcak. malum ramazan da bir yandan ama eylül sonrası bişeyler olursa neden olmasın araç bende de var.
Balık tutmak eğlenceli ve zevkli uğraş gerçekten ama sohbet eşliğinde tutmanın hazzı bir başkasır diye düşünüyorum. Bu işten zevk almayan kişilerle bu uğraş işkenceye dönüşebiliyor arkadaşlar özelden tel verirseniz bayramdan sonra memnuniyetle rahatsiz edebilirim. Hatta şehir dışa istanbul çevresine küçük organizasyonlar yapılabilir.