Cumartesi sabah arkadaşımla 5 gibi Karaköy'de başladık. 4 tane sarıkanat hemen geldi takıma. Hatta sonuncusu ben spin takımla rapala at çek fantezisi yaparken geldi, sormayın paniğimi Sonra sabah olupta Karaköy müdavimleri doluşunca tabii ki ortamın nezihliği sıfır oldu. Anaavrat sövüp duran kafile ile yarım saat kadar kaşık attık ama 0.25lik makinadaki misinamla şoksuz 150gr kurşun atamayınca baydık ve 9 gibi ayrıldık. Kahvaltı alet,kurşun vs. aldıktan sonra Yeniköy'e gittik. Çapari ve yemliden netice alamayıp 1-2 çapariyide kaybettikten sonra tam da istavrit başlarken ayrılıp Emirgan'a geçtik. Çünkü amaç istavrit değildi. Neyse emirgan'da da takılma olayı yüzünden 1-2 çapari murdar oldu ama oradan 5-6 tane istavrit alıp Kandilli'ye geçtik. 30 dk da 2 sarıkanat 1 çinekop alıp akşam 6 da evimize döndük. 1 tane sarıkanat kanlar içinde denizden çıkınca şaşırdık. Meğersem piranamız 3 lü takımın 2 iğnesini direkt yutmuş. Takımı kestik. 1 taneside 2 li örgü-misina diye satılan yemli takımın 1 misinasını koparmıştı. Biraz ek yapıp 4 kişi karnımızı doyurduk Alınacak dersler; 1 - 0.25mm pline spider ile şoksuz 150gr kurşun atma! 2 - Yemli takımı mutlaka çelik seç! 3 - Karaköy'de tayfası gelince hele hafta sonu hiç durma! 4 - Yeniköy/emirgan tarafında dibe indirerek çapari olmuyor. 7-8 köstekli 3-4 tane çaparide ki köstek sayısı 3 e düştü. "Vurgun çapariler"im bitti 5 - Burada eminim Karaköy vs. gibi mekanlara takılanlar vardır. Onların laftan anlayacağını hiç sanmıyorum ama; Boğazda ki herhangi bir yer sizlerin değil. Ortada siz balık tutup satacaksınız diye sizin takımınıza takılanlara ( ki şahsen takma olayını çok az yaşadım, o yüzden kendi adıma ya da hırsımla söylemiyorum bunları. Akıntıya göre atıp ve yanımdakilere göre kurşun seçiyorum) ya da takımınız koptu diye "kim kesti lan bunu XXXX" ( burada ki XXX ana avrat ciddi küfürdür) şeklinde küfür etme hayvanlığını yapamazsiniz. Ama yapmaya devam edecekleri de aşikar. Türkçe bilen hayvan ben görmedim. Yanımda ki amatör karı-koca tiksinip mekandan ayrıldır
Karaköy'de avlanıp balık satan tipler gerçekten insanlık nasibini almamış, geçen gün biraz izledim rapalada sallanan limitaltı bir balığa boyu küçük diye küfür edip tekme atarak denize gönderdi.