kalkış= 05:00 hazırlanıp avlağa varış= 6:00 kamış= okuma vsystem2.70 makina= okuma trio 30s sırasıyla kullanılan sahteler = rapala max rap 15cm frh savagear slikon yozuri tobi ve en son rapala maxrap 13 cm fb 2 saat kadar sabrettikten sonra sabrım iyiden iyiye tükenmişti,deniz çok dalgalı ve iğrenç derecede bulanık ve pisti,her at-çek denememden sonra sahtemi yosunlardan pisliklerden temizlemek zorunda kalıyordum.tam sabrım tükenmişti ve bırakıp gitmeye karar vermiştim ki rüzgarın yönü değişti ve dneiz tam istediğim hali aldı.ve birden inanamayacagım kadar temiz berrak bir hal almıştı.birkaç dakika sonra da arkamdaki ormanlık alandan b içıtırtı duydum ve nerdeyse dibime kadar gelen karacayı farkettim,gözüm onda elim kamışta onu seyre başlamıştım ki paşa kamışa asıldı.kalamanın faydasını birkez daha deneyerek gördüm ve sonunda 10 dakikalık bir mücadeleyle paşama kavuştum.resimde paşayı alan sahtesiyle birlikte görüyorsunuz. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tebrik ederim daha irileri ras gelsin inşallah hocam, biz de motorun tamirinin tamamlanmasını bekliyoruz büyük bi sabır ve heyecanla, havalar böyle güzel gittikçe kahroluyorum
merhaba;tez zamanda inşallah banada nasip olur böyle güzel bir levrek. avınızı tebrik ederim afiyet olsun.
Tebrik ederim, daha irileri denk gelir inşallah. Karacanın dibinize kadar girmiş olması enteresan. Merak etmiş sizi Harika bir duygu olmalı, tam doğayla içiçe...
Tebrikler sabrınızın neticesini güzel bir paşa ile almışsınız. Ben olsam oltayı bırakıp karacayı görüntülerdim.
vaybe iki harika olan bir yandan karaca bir yandan paşa çok şanslısınız. avınız için tebrikler. avlarınız daim olsun inşallah
Aynı anda dümdüz berrak deniz,ormandan çıkan karaca,aynı anda oltada paşa. Doğaya tapmak günah olmasa gerek. Tebrik ederim.