Tüm balık avı tutkunu abilerime ve kardeşlerime selam olsun..aranıza daha evvel katıldım lakin çoğu gencin vakit celladı üniversite sınavı yüzünden tanışmak bugüne kısmet oldu..adım Caner..hem deniz hem de tatlı su balıkçısıyım..naçizane olaraktan benide aranıza kabul buyurursanız sevinirim..bütün korumacı ve bilinçli avlanma yapan balıkçılara rastgele
Gecikmiş bir hoşgeldin olsa da yinede hoşgeldin Merak ettiğim için soruyorum.. Su ürünleri fakultesi gibi bi okul mu okuyorsun? Bazı mesajlarında çok ansiklopedik bilgileri veriyorsun Özellikle balık türleri konusunda..
öncelikle hoşbulduk hemen sorunu cevaplayayım reis..tanıdık birkaç su ürünleri mühendisi abim var bütün eski ders notlarını ben lisedeyken nüshalamak amacıyla aldım onlardan ve yıllardan beri onları hatmederim..amacım liseden sonra onların izinden gitmekti ama sözel çıkışlı olduğum için kısmet olmadı..bunun yanı sıra gerek belgesel gerekse canlı gözlem yoluyla edindiğim bilgilerde mevcut..kısacası pratikte okumadım , mühendis olamadım belki ama teoride su ürünleri teknikeriyim bir nevi ama bir gün gelir nasip olursa 2 yıllıkta olsa su ürünleri okumak niyetindeyim