merhaba arkadaşlar .1 ay oldu merak sardım bu zevke.ve 1 aydırda siteyi takip etmekteyim.ancak daha yeni üye oldum.son 1 aydır kendi kendime kızıyorum neden daha önce başlamadım bu çok büyük zevke diye. hafta içi iş dolayısıyla malum hafta sonları tekneyle karaburun mordağan ve balıklıovadan balığa çıkıyoruz.şuana kadar kayde deger balık yakalayamadım ama bundan sonra tavsiyelerinizle beraber olucak inş. hepinize tekrar slm lar ..rastgele
Hoşgeldin Osman. Bakıyorum sen de çaresi olmayan bu hastalığa yakalanmışsın Keyifli paylaşımlar ve bol balıklı avlar dilerim.
Ah Osman ah: Dünyanın en zevkli hastalığına tutulmuşsun. İlacında denizde. Aramıza hoş geldin. Avların bereketli olsun.
aramıza hoş geldiniz osman bey balığın cenetindesiniz içimden bir his yakın burdan bir rapor yayılıyacakmışınız diyor
Osman bey,eğer hafta sonu için denize açılmayı planlıyorsanız biraz hava biraz sert olacağa benziyor.
valla geçen hafta özbekten çıkalım dedık sabah 7,30da oradaydık lodos vardı cıkamadık .öglen yarım gibi çıktık.aksama kadar bol bol izmarit aldık ama kayda deger bısey yakalayamadık inş bu hafta hava sakın olur ..olmasada artık duzelene kadar beklıcez